Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

I co z ta bateria ? S 21

(Temat utworzony: 20-03-2021 01:13 PM)
661 Wyświetlenia
Members_BoxxUos
Explorer
Opcje

Jestem użytkownikiem s21 od 2 dni. Jednym zdaniem bateria to tragedia. Robiłem jak poprzednicy tj twardy reset itd I nic. Wyłączyłem 120 odświeżania ekranu, teraz wyłączam 5g.  Bateria ucieka jak piasek przez palce. Po 1wszyn ładowaniu w nocy uciekło mi 40%, dzisiaj już tylko 20%. Napisałem  do supportu i dostałem odp zwrotną, że wyślą mi update ale kiedy ? Aktualizacja na bieżąco sprawdzana.

Screenshot_20210320-101303_Device care.jpg

Screenshot_20210320-101144_Device care.jpg

42 Odpowiedzi
Paco76
Helping Hand
Opcje
skalibruj baterię (poqgadniki na Forum)-poobserwuj parę dni, może przestaw jeszcze Tryb Połączeń na 3G/2G Autom.połączenia
Members_BoxxUos
Explorer
Opcje

Nie mogę znaleźć tego poradnika, mogę prosić o link? Pozdrawiam 

Paco76
Helping Hand
Opcje
Telefon --> Wpisz *#0228# --> Quick start --> Ok
Naładuj telefon 100 % i użyj tego kodu.
Members_BoxxUos
Explorer
Opcje

Dziękuję bardzo, zobaczymy jak będzie po tym zabiegu. Powtórzyć czy tylko raz wystarczy? 

Shadow145
Explorer
Opcje
Android 11 i bateria w S21 to jedno wielkie nieporozumienie. Samsung zje...ł sprawę.
Paco76
Helping Hand
Opcje
powinno raz wystarczyć
0 Like
MSpr1
Pioneer
Opcje
wejdz w ustawienia> "Telefon-informacje">informacje o oprogramowaniu> aktualizacja systemu w Google play i sprawdź jaka tam widnieje data, powinno być 1 lutego, jeżeli jest wcześniejszą to wejdź na to i dokonaj aktualizacji
0 Like
Members_BoxxUos
Explorer
Opcje

Wszystko mam zaktualizowane, skalibrowałem baterie ale widzę, że bez zmian. Teraz rozmawiałem chwilę.przez messa i zgrzal się jakbym go nie wiadomo jak używał. 

Screenshot_20210320-151200_Device care.jpg

Screenshot_20210320-151140_Settings.jpg

0 Like
Szewcu72
MegaStar
Opcje

@Members_BoxxUos od 2 dni masz telefon i chcesz aby już osiągnęła pełną optymalizację i nauczyła się twoich zachowani? Tak to jest, gdy się nie zna swojego telefonu i słucha "specjalistów", którzy też nie mają zielonego pojęcia o urządzeniach 😎😁 Zobacz, to twój screen. Przeczytaj co tam jest napisane.

bateria.jpg

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, kliknij LIKE lub ZAAKCEPTUJ JAKO ROZWIĄZANIE.
0 Like