Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Historia połączeń - brak zdjęć kontaktow

(Temat utworzony: 21-03-2019 06:21 PM)
1649 Wyświetlenia
Ewa1983
Navigator
Opcje

Witajcie,

Od kilku dni w historii połączeń nie  zawsze podbierają się zdjęcia kontaktów. Raz sie pojawiają raz nie. Co może być tego przyczyną? 🤔

20190321_181516.jpg

Nadmienię, że zdjęcia normalnie wyświetlają się podczas połączeń i w historii wiadomości też.

0 Like
9 Odpowiedzi
LysyM80
Navigator
Opcje

To jest jakiś błąd oprogramowania. 

Tak samo było  w s9+

0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Ewa1983, jaki posiadasz model telefonu? Czy próbowałaś wyłączyć i włączyć telefon? Sprawdziłem na S10+ i u mnie poprawnie wyświetlają się zdjęcia kontaktów.

0 Like
pmuzykiewicz111
Pioneer
Opcje
U mnie w S10 ten sam problem. W kontaktach zdjęcia są, natomiast na liście ostatnich połączeń nie zawsze
0 Like
LysyM80
Navigator
Opcje

Mam tak samo w s10 plus.

Wcześniej miałem ten sam problem w s9 plus.

Zaczęło się  w beta testach i myślałem że w finalnej wersji androida 9 pie będzie już ok ale nie było.

0 Like
Ewa1983
Navigator
Opcje

S10 u mnie. Restartowanie niestety nie pomoglo. Polaczenia z wczoraj juz "podebraly" zdjecia, ale dzisiejsze nie...

0 Like
D_Rammer
Journeyman
Opcje

Według mnie faktycznie jest to kwestia błędu software. Warto zgłosić to za pomocą aplikacji Samsung Members, dzięki takim zgłoszeniom odpowiednia poprawka powinna zostać wypuszczona szybciej.

Ścieżka do zgłoszenia jest następująca: Samsung Members-> Pomoc -> Wyślij opinię -> Raporty o błędach -> [Wybór kategorii] -> Zaznaczamy opcję ‘Wyślij dane raportu systemu’ i opisujemy problem.

Szara66
First Poster
Opcje
Witam po ostatniej aktualizacji do androida wersji 11 w note 10+nie ma zdjęć w ostatnio wybieranych połączeniach,a w kontaktach już są.
ELM0
Helping Hand
Opcje

Tak jest w androidzie 11 i koniec.

0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Szara66, jeżeli uważasz, że zdjęcia powinny wrócić do historii połączeń to warto zgłosić taką sugestię za pomocą aplikacji Samsung Members.

https://eu.community.samsung.com/t5/aplikacje-mobilne-i-us%C5%82ugi/porada-jak-zg%C5%82osi%C4%87-sug...

0 Like