Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Google pay

(Temat utworzony: 10-03-2021 07:40 PM)
885 Wyświetlenia
Anonymous User
Nie dotyczy
Opcje
Cześć. 

Czy istnieje sposób na to, żeby płatność zbliżeniowa realizowana była dopiero po odblokowaniu telefonu a nie jedynie po wybudzeniu wyświetlacza?
0 Like
13 Odpowiedzi
LoXy
Voyager
Opcje
Ja płacę nie odblokowując telefonu Posiadam Note 20 ultra
0 Like
Drd0
Helping Hand
Opcje
witaj @Anonymous User, większość transakcji powinna odbywać się po odblokowaniu telefonu i nie da się tego zmienić.
"Aby dokonać płatności zbliżeniowej, musisz odblokować telefon. Nie jest to jednak konieczne, gdy dokonujesz niektórych małych płatności.

Ważne: możesz dokonać ograniczonej liczby transakcji bez odblokowywania telefonu. Gdy ją wyczerpiesz, telefon będzie wymagać odblokowan" w Polsce jest limit 100zl.
https://support.google.com/pay/answer/7644132?co=GENIE.Platform%3DAndroid&hl=pl
Anonymous User
Nie dotyczy
Opcje
nigdy jeszcze nie zdażyło mi się na samusngu żebym musiał odblokować telefon. a place już tak dobrych kilka lat...
0 Like
Drd0
Helping Hand
Opcje
powiem szczerze że nigdy nie zwracałem na to uwagi, zawsze z przyzwyczajenie odblokowuje, poniżej masz screen z info google pay

Screenshot_20210310-195705_Google Play services.jpg

Anonymous User
Nie dotyczy
Opcje
U mnie screen z ustawień wygląda udentycznie, a jednak żeby zapłacić wystarczy podświetlić ekran
0 Like
TomaszZG
Voyager
Opcje
Teraz problem bo trzeba odblokować a jak zgubię telefon to będzie płacz. Jaki widzicie problem w tym żeby odblokować telefon przed platnoscia? przecież to nie jest skomplikowana procedura a zapewnią bezpieczeństwo przed nieautoryzowanym użyciem karty.
0 Like
Anonymous User
Nie dotyczy
Opcje
Ja pisze ze chce odblokowywać telefon, właśnie z takich powodów o których mówisz. Zobacz pierwszy post.
0 Like
TomaszZG
Voyager
Opcje
racja napisałem zbyt ogólnie. :smiling-face:
0 Like
Anonymous User
Nie dotyczy
Opcje
Ja sobie nie umiałem poradzić z tym, żeby włączyć płatności jedynie po odblokowaniu ekranu, więc pytanie jak jest u Was ? Czy też możecie płacić jeśli macie jedynie wybudzony wyświetlacz, czy musicie odblokować telefon?
0 Like