Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Galaxy S20 Ultra 5G brak ikony 5G

(Temat utworzony: 23-10-2021 08:18 AM)
2629 Wyświetlenia
Waldi33
Voyager
Opcje

Witam wszystkich.Czy w Samsung Galaxy S20 Ultra 5G wyświetla się Wam ikonka 5G?U mnie nie chociaż mam ofertę na abonament z sieci +...na moim poprzednim modelu telefonu Galaxy S20 FE 5G ta ikonka się wyświetla obok stanu sieci.Nie wiem czym jest to spowodowane,że w Galaxy S20 Ultra 5g tej ikonki brak.

0 Like
Przejdź do rozwiązania
18 Odpowiedzi
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
Witam. Wszystko zależy czy znajdujemy się w pełnym 5G czy LTE w którym dostępne jest 5G
zicpykgo
Explorer
Opcje
A play ma gdziekolwiek w Polsce pelne 5G?
0 Like
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
Tak ma i można powiedzieć ze maja już zasięg jeden z większych.
0 Like
FG_Test23
Black Belt 
Opcje
Hejka, oczywiście zgodzę się z wszystkim na górze, ale z tym 5G od Play, to bym polenizował, już z LTE, to był jakiś żart nie mowiac juz o 5G. Jeżeli uda mu się nawet złapać pełne 5G, to i tak te wyniki nie będą jakieś wybitne względem innym operatorów.
0 Like
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
Powiem Ci ze odkąd Play zaczął stawiać nowe nadajniki, to zasięg zdecydowanie się poprawił i pelne 5G działa już o wiele lepiej niż u konkurencji.
0 Like
FG_Test23
Black Belt 
Opcje
A to skoro Play już zaczął ulepszać swoje nadajniki i skoro daje to pozytywny efekt, to oczywiście cofam tutaj słowa na temat 5G. Na ogół w tej sieci jeszcze kilka lat temu no to LTE, działało jak działało i raczkujące 5G też nie było zbytnio satysfakcjonujące, ale skoro Play wychodzi naprzeciw oczekiwaniom klientów tym lepiej. Niestety, ale w naszym kraju 5G działa, jak działa, więc jeżeli sieci takie jak Play czy też Plus starają się ulepszać tą technologię w naszym kraju tym lepiej. Mam nadzieję, że T-mobile też pójdzie tą drogą bo, to 5G u nich, to już jakiś nieśmieszne żart. W mieście jeszcze coś idzie ale u mnie jak mam maszcik 5G w okolicy na 5 kreskach, to LTE+ potrafi lepiej zadziałać. Troszkę szkoda, że 5G u nas sprawuje się w taki sposób, jako że więcej zżera baterii, a zmiany nie są na tyle duże, aby nazwać tą technologię przydatną. Miejmy nadzieję, że z czasem się to zmieni. Podobno plus wprowadził, to 5G Ultra, więc może konkurencja też pójdzie ich śladami.
0 Like
zicpykgo
Explorer
Opcje
Na btssearch pisze ze u mnie play,tmobile,orange maja 5G2100, a plus 5G2600, miałem okazję testować każdą z tych sieci w tym samym miejscu, i jedyna która nie chce łączyć 5G to play
0 Like
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
Zgodzę się z tobą jak najbardziej, kiedyś Play zostawał w tyle dzierżawił nadajniki od innych operatorów. Od paru lat można powiedzieć ze ruszył z kopyta i stawia nadajnik za nadajnikiem.
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
Orange, Play czy T- Mobile działają w pasmie 2100 jedynie Plus ma pasmo 2600
Jeśli mamy ustawiony Tryb Jasny to ikona 5G będzie miała w czarnym kwadracie.
Jeśli ikona 5G będzie czarna w białym kwadracie to jesteśmy w sieci LTE w której występuje 5GScreenshot_20230805-155654_Samsung Notes.jpg