Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Galaxy S20 Ultra 5G brak ikony 5G

(Temat utworzony: 23-10-2021 08:18 AM)
2634 Wyświetlenia
Waldi33
Voyager
Opcje

Witam wszystkich.Czy w Samsung Galaxy S20 Ultra 5G wyświetla się Wam ikonka 5G?U mnie nie chociaż mam ofertę na abonament z sieci +...na moim poprzednim modelu telefonu Galaxy S20 FE 5G ta ikonka się wyświetla obok stanu sieci.Nie wiem czym jest to spowodowane,że w Galaxy S20 Ultra 5g tej ikonki brak.

0 Like

1 Rozwiązanie

Zaakceptowane rozwiązania
Rozwiązanie
OleksiiA
Moderator
Moderator
Opcje

@Waldi33, chyba wiem, dlaczego nie masz tej ikony. Na stronie Plusa w zakładce "Urządzenia obsługujące sieć 5G od Plusa" nie ma S20 Ultra 5G, a tylko S20 FE 5G. Masz tu wszystkie smartfony Samsunga, które wymienia Plus, musisz skontaktować się z operatorem i dowiedzieć, czemu tak jest:

Samsung Galaxy A22 5G
Samsung Galaxy A32 5G
Samsung Galaxy A51 5G
Samsung Galaxy A52 5G 128GB
Samsung Galaxy S20 FE 5G
Samsung Galaxy S21 5G 128GB
Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 256GB
Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 512GB
Samsung Galaxy S21+ 5G 256GB
Samsung Galaxy Z Flip 3 5G
Samsung Galaxy Z Fold 3 5G 512GB
Samsung Galaxy Z Fold2 5G

Witaj na Forum Samsung!
Pamiętaj o zapoznaniu się z Zasadami Społeczności Samsung oraz Regulaminem.
Doceniaj i bądź doceniany. Doceniaj innych, klikając przycisk Like lub Zaakceptuj jako rozwiązanie.

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

18 Odpowiedzi
Rozwiązanie
OleksiiA
Moderator
Moderator
Opcje

@Waldi33, chyba wiem, dlaczego nie masz tej ikony. Na stronie Plusa w zakładce "Urządzenia obsługujące sieć 5G od Plusa" nie ma S20 Ultra 5G, a tylko S20 FE 5G. Masz tu wszystkie smartfony Samsunga, które wymienia Plus, musisz skontaktować się z operatorem i dowiedzieć, czemu tak jest:

Samsung Galaxy A22 5G
Samsung Galaxy A32 5G
Samsung Galaxy A51 5G
Samsung Galaxy A52 5G 128GB
Samsung Galaxy S20 FE 5G
Samsung Galaxy S21 5G 128GB
Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 256GB
Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 512GB
Samsung Galaxy S21+ 5G 256GB
Samsung Galaxy Z Flip 3 5G
Samsung Galaxy Z Fold 3 5G 512GB
Samsung Galaxy Z Fold2 5G

Witaj na Forum Samsung!
Doceniaj i bądź doceniany. Doceniaj innych, klikając przycisk Like lub Zaakceptuj jako rozwiązanie.

gutek11
Helping Hand
Opcje
Posiadam Galaxy S20 FE 5G w plusie i nie mam żadnej ikonki 5G. Jak ona wygląda?
0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Posiadasz ofertę z 5G? Czy jesteś w zasięgu sieci 5G? Jeżeli tak to skontaktuj się z operatorem w tej sprawie.

Waldi33
Voyager
Opcje

@OleksiiA Dzięki za informację i chyba się przejdę do salonu + i zapytam się,co i jak 👍👍👍

0 Like
Waldi33
Voyager
Opcje

@mirudo24 Tak,posiadam ofertę 5G w + i jestem w jej zasięgu.Podejdę do salonu i się dowiem co i jak i później napiszę👍👍👍

0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Moja poprzednia odpowiedź była kierowana do @gutek11. Powyżej @OleksiiA podał już listę kompatybilnych telefonów z siecią 5G od operatora Plus. Model Galaxy S20 Ultra nie znajduje się na tej liście i w związku z tym nie będzie obsługiwał tej sieci.

0 Like
Opcje
Mam to samo pytanie ale odnośnie s21 ultra
0 Like
JustynaM
Moderator
Moderator
Opcje

@SPOŁECZNOS10PLUS S21 Ultra jest na podanej powyżej liście, skontaktuj się jeszcze z operatorem dla pewności.

Witaj na Forum Samsung!

zicpykgo
Explorer
Opcje
Witam wiem że 5g w play to atrapa ale chciałbym zobaczyć napis 5g :smiling-face:

Mam abonament Playa z włączonym 5G, na takim samym abonamencie na ajfonie kolegi jest 5G, mój s20 nie pokazuje 5g
W netmonster pokazuje pod napisem lte 
,,5G (NSA) Disconnected'' czyli wykrywa 5g ale nie pokazuje i z nim nie laczy. 
Wiedziałby ktoś o co tu chodzi, mam drugą kartę plusa w telefonie która sekundę po przełączeniu wykręca 5G, a playowska nie.
0 Like