Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Galaxy S20 FE

(Temat utworzony: 05-01-2021 09:24 PM)
490 Wyświetlenia
igorkoch
Apprentice
Opcje
Cześć, 
Uprzejmie informuję, że właśnie dostałem aktualizację do Android 11.
Polska, T-mobile. Wersja bez 5G a więc exynos990
Pozdr
8 Odpowiedzi
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@igorkoch  Cześć

Dzięki za informacje.

Na forum mamy już tematy związane z aktualizacjami, można było dopisać informacje.

Pozdrawiam.

0 Like
igorkoch
Apprentice
Opcje
@PrzemekM wiem ale jak dla mnie forum jest nie ergonomiczne, trudno wyszukać informację zwłaszcza z poziomu PC'ta, którego preferuję z powodu wielkości ekranu i wielkości liter (słabe oczy). Dziękuję jednak za uwagę, postaram się nie mnożyć wątków bez powodu.
Pozdrawiam
YOX
Samsung Members Star ★
Opcje
Najczęściej wystarczy wpisać słowa kluczowe, w wyszukiwarke forum 😉
igorkoch
Apprentice
Opcje
@YOX jasne,że słowa kluczowe to klucz do sukcesu ;-). Brakuje mi widoku z wątkami, wszystko leci "ciurkiem". Byłoby też miło gdyby był podział na telefony, lodówki, telewizory itd. Naprawdę widziałem lepiej zorganizowane fora 🙂
0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@igorkoch  Mamy tutaj taki podział

Przechwytywanie.PNG

YOX
Samsung Members Star ★
Opcje
@igorkoch Na forum istnieje podział na kategorie i został on przedstawiony przez @PrzemekM. Może nie jest on, dokładnie taki jak napisałeś, ale poprzez dodane zdjęcia według mnie łatwy do zrozumienia 😉. Tematy "ciurkiem " są jedynie w aplikacji Samsung Members, ponieważ forum zostało tam stosunkowo niedawno zaimplementowane.
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Spróbuj wyzerować ustawienia aplikacji Aparat (Aparat > Ustawienia > Zeruj ustawienia). Do kompletu wykonaj również wipe cache partition. Zabieg ten nie usuwa żadnych danych z telefonu. Jeżeli problem będzie występował w dalszym ciągu to warto zgłosić błąd za pomocą aplikacji Samsung Members.

https://eu.community.samsung.com/t5/pozosta%C5%82e-smartfony/poradnik-soft-hard-reset-tryb-bezpieczn...

0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Możliwe w takim razie, że w oprogramowaniu jest błąd. W takim wypadku zachęcam do zgłoszenia sugestii za pomocą aplikacji Samsung Members. Uruchom aplikację, kliknij w biały plus na niebieskim tle i wybierz pozycję "Zadaj pytanie" lub "Czat tekstowy".

0 Like