Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

[Galaxy S10e | S10 | S10+] One UI 2 Beta i Android 10 już wkrótce!

(Temat utworzony: 21-10-2019 05:29 PM)
440 Wyświetlenia
MonikaGS
Helping Hand
Opcje

Witajcie!

Nadszedł w końcu czas testów beta najnowszego interfejsu Samsunga Galaxy i systemu operacyjnego Android 10!

Dzięki Waszej opinii możemy sprawić, że nasze oprogramowanie będzie jeszcze lepsze. Możecie zainstalować wersję Beta Programu One UI, przetestować szczegółowo (mamy nadzieję, że z przyjemnością :smiling-face:) najnowsze oprogramowanie oraz wyrazić swoją opinię o jego wydajności, stabilności i funkcjonalności.

Prosimy jednak pamiętać, że wersja Beta jest przeznaczona dla doświadczonych użytkowników. Nie jest to oficjalne oprogramowanie, dlatego też może powodować występowanie błędów. Ponadto nie wszystkie funkcje mogą być w niej dostępne.

Jeżeli jesteś użytkownikiem Samsunga Galaxy S10e, S10 lub S10+ (urządzenie niebrandowane), możesz przystąpić do programu. Rejestracja dostępna jest w aplikacji Samsung Members.

Przed uruchomieniem One UI Beta wykonaj kopię zapasową Twoich danych przy użyciu aplikacji Smart Swich w wersji dostępnej na komputery. Dodatkowo zaktualizuj wszystkie aplikacje korzystając z Google Play Store lub Galaxy Apps.

Galaxy_S10_Series_Beta_Promotion_Teaser_POL_191007.jpg

Jeżeli będziesz chciał przystąpić z Programu Beta, możesz to zrobić przez aplikację Samsung Members. Następnie zainstaluj ponownie oficjalne oprogramowanie i ściągnij swoją kopię zapasową przez Smart Switch.

Oczekujemy z niecierpliwością na Wasze opinie i życzymy dobrej zabawy!

1 097 Odpowiedzi
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@damian1286  Masz pytanie to napisz do rzecznika Olaf Krynicki

https://twitter.com/olafkrynicki/status/1183705958201135104

Tak jak napisał, @sardroid  nikt nie podał daty, kiedy ruszy beta. 

0 Like
damian1286
Pioneer
Opcje

@vdsl2  , a forum to od czego? 😄 Od obserwowania? 😄

0 Like
sardroid
Troubleshooter
Opcje

@damian1286 ale już napisaliście. Więc co tu jeszcze roztrząsać?

0 Like
KwiatO
Journeyman
Opcje
Nikt nie podał, ale sammobile rzadko się myli i tym razem też tak było. Samsung poprostu jak zwykle się przeliczył i coś poszło nie tak. A nie uważasz że lepiej by było jak by rzecznik podał oficjalne stanowisko niż napisze do niego 100 osób?
0 Like
damian1286
Pioneer
Opcje

Jest jakaś ograniczona ilość postów? Nie rozumiem takiego zachowania, nie chce - nie wchodzę, tyle. A narzekanie, że ktoś napisze "Jak myślicie kiedy będzie beta?" ma coś dać? 😄 

sardroid
Troubleshooter
Opcje

@KwiatO po co rzecznik ma podawać takie info?To nie było oficjalne stanowisko Samsunga. Czekamy na tę bete od kiedy pojawiło się info, że będzie. Czy kilka dni robi jakąś różnicę?

0 Like
sardroid
Troubleshooter
Opcje

@damian1286 po prostu nie rozumiem takiego zrzędzenia. Jeśli sprawia Ci to przyjemność, rób to dalej. Tyle, że w kwestii bety to i tak nic nie zmieni i nie wniesie nic nowego do tematu.

0 Like
KwiatO
Journeyman
Opcje
Tak bo na przykład na jednym telefonie beta mi się pobrała i csc zmieniło mi sie na BTU, i co teraz mam telefon polskiej dystrybucji z angielskim softem?
0 Like
Krzysp1
Pathfinder
Opcje

Rzecznik Pan Olaf jest średnio wylewną i mało kompetentną osobą i niekiedy odsyła gdzieś i gdzieś i gdzieś tam...Wyskoczył problem techniczny z banerem to raz a dwa może być że oczekiwanie na kolejną aktualizacje spowodowało pauze...Liczba osób nie gra roli bo nie wszyscy decydują się na bete 

damian1286
Pioneer
Opcje

Człowieku, a gdzie masz zrzędzenie? Napisałem w jednym poscie "słabo ze strony Samsunga", w którym podałem info od konsultanta. Was jest dwóch, których niby beta prawie nie interesuje, narzekacie na ludzi, którzy napisza  cokolwiek i ogólnie to jest Wam to obojętne, ale spędzacie tutaj cały dzień. 😂😂😂