Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Funkcja "bezpieczne uruchamianie" zapomniałem kod pin Samsung s9+

(Temat utworzony: 06-11-2024 02:19 PM)
45 Wyświetlenia
Members_v0Jiowq
Apprentice
Opcje

Witam. Ustawiłem kiedyś kod pin w funkcji "bezpieczne uruchamianie", rzadko kiedy wyłączałem urządzenie, jakiś czas temu zepsuł się wyświetlacz, telefon sporo leżał nieużywany, naprawiłem wyświetlacz, włączam telefon i wpisuję wszystkie piny których zazwyczaj używałem i żaden nie działa i nie mogę włączyć smartfona... 😭😭😭 Czy da się to jakoś ogarnąć?? Szukam szukam i nic... Samsung s9+, pomocy!!! 

16 Odpowiedzi
mr0czny
Voyager
Opcje
Witam,

Chyba nie ma innego sposobu na odblokowanie telefonu bez hasła. Jedyne, co można zrobić, to metoda passwordbreak lub jakiś skrypt, który za pośrednictwem USB wpisuje hasło, póki nie zostanie złamane, ale może być uciążliwa blokada po 5 nieudanych próbach, co może powodować straty czasu.

Cóż, nic tu po mnie, życzę udanego odblokowania telefonu 😊
0 Like
Amazigh
Big Cheese
Opcje
Na koncie Samsung (preferowane w tej sytuacji) powinna być opcja "zmień pin" - poszukaj jeszcze raz... Jesli się nie uda zresetować hasła (blokady) to danych i tak nie odzyskasz.
Ps. : książka adresowa, wiadomości, aplikacje i nawet zdjęcia powinny być do odzyskania z kopii zapasowej na kontach S i G...
0 Like
Members_v0Jiowq
Apprentice
Opcje

Wyłączałem i włączałem go już kilkukrotnie i kilkukrotnie się rozładowywał więc nie pomogło niestety.

0 Like
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
To winny będzie sam wyswietlacz, a bardziej jego dotyk. Może Pan oczywiście zresetować taki telefon, ale wszystko co posiada Pan w nim zostanie usunięte.
Members_v0Jiowq
Apprentice
Opcje

Ten gość co wymieniał napisał mi że Można wejść w menu serwisowe i sprawdzić poprawność działania dotyku więc sprawdzę to, czytałem też coś o aplikacji drfone, też spróbuję. 

0 Like
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
Sprawność sprawdzi Pan kodem ×#0×# lecz czasami mimo poprawnego działania dotyku w tej aplikacji dotyk może działać nieprawidłowo.
Stasiek_M_
Explorer
Opcje
I pamiętać żeby tel. Był podłączony do komputera nie ładowarki.
0 Like