Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

eSim / Flex Orange Android 12 - chwilowy brak internetu

(Temat utworzony: 11-12-2021 06:20 PM)
514 Wyświetlenia
Oxygene
Journeyman
Opcje

Witam, po aktualizacji do 12tki, zanika internet w Orange, działa normalnie a potem przez kilka minut nie ma internetu.... potem sie pojawia na jakis czas i potem znow zanika.... mam esim jako drugi numer tylko do internetu, raczej to nie jest wina Orange bo mam jeszcze fizyczny sim i po przełączeniu jest internet Orange.... jest to denerwujace.... tez tak macie? Nie wiem do konca czy to wina Flexa czy też Androida 12?

0 Like
5 Odpowiedzi
SzymonM
Expert
Opcje

@Oxygene w pierwszej kolejności proponuję zresetować ustawienia sieciowe:
Ustawienia-Zarządzanie ogólne-Resetowanie-Reset ustawień sieciowych.

0 Like
Oxygene
Journeyman
Opcje
Na razie wyłączyłem i włączyłem telefon. I zobaczymy. Nawet jak zadziała to nadal ciekawi mnie przyczyna zanikania netu. Ok. Proszę nie odpowiadać. Jak przez tydzień nic nie odpowiem można zamknąć temat.
0 Like
mcbseb
Troubleshooter
Opcje
Póki co może nie dokucza mi to jakoś bardzo, ale wydaje się, że S21 Ultra ma kłopot z agregacją pasm LTE. Na Androidzie 12 jest trochę lepiej niż było na 11, problem z dziwną zmianą prędkości czy "zanikaniem" internetu nadal występuje.
Może ktoś podpowiedzieć gdzie oficjalnie można zgłosić takie problemy?
0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@mcbseb  Dzień Dobry

Polecam przesłanie zgłoszenia z logami systemowymi i opisem poprzez aplikację Samsung Members, w następujący sposób:
Samsung Members > Pomoc > Wyślij opinię > Raporty o błędach > [wybór kategorii].
Zgłoszenie należy wysłać do 5 min. od wystąpienia błędu i dodać logi systemowe. Dzięki temu trafi do odpowiedniego działu zajmującego się rozwojem systemu i aplikacji.

mcbseb
Troubleshooter
Opcje
Dzięki 👍🏻
0 Like