04-09-2018 11:51 PM
Taka sprawa mam wyłączone dźwięki całkowicie prócz tego jak do mnie ktoś dzwoni leżę sobie spokojnie A tu nagle dźwięk powiadomień od Facebook gdzie dwa dni temu jeszcze tego nie było o co kaman ktoś wie czemu mam dźwięk powiadomień od fb skoro tego nie było wcześniej jasne że moge wejść w aplika je i wyłączyć powiadomienia na noc ale wtedy rano bym musiał powrotem to przedstawiać więc odpada help.
Rozwiązane! Idź do rozwiązania.
14-09-2018 07:56 AM
07-10-2019 03:11 PM
Cześć @BSZ ,
W trybie "Nie przeszkadzać" jest taka funkcja, która pozwala wyciszyć także alarmy. Sprawdziłam u siebie w telefonie:kiedy przytrzymasz dłużej ten tryb, naciśnij zezwój na wyjątki i wyłącz spośród wyjątków Alarmy i ewentualnie Multimedia. Po włączeniu trybu "Nie przeszkadzać" nawet alarm nie powinien Ci się uruchamiać z dźwiękiem.
Daj znać, czy podziałało
Jeśli moja odpowiedź była pomocna, zaakceptuj ją jako rozwiązanie albo kliknij like!
Sprawdź nowy dział Wideo i podziel się opinią.
05-09-2018 09:07 AM
Jeżeli masz wyłączone wszystkie dźwięki, to nie powinno być słychać również dźwięku dzwonka. Tak to ogólnie działa. Chyba, że nie do końca poprawnie to opisałeś. Dźwięki powiadomień dla poszczególnych usług i aplikacji można indywidualnie wyłączyć ustawieniach powiadomień w chodząc w daną aplikację. Można jeszcze skorzystać z opcji "Nie przeszkadzać", w której możemy ustawić wyjątki, np. powiadomienia z aplikacji (te wcześniej należy zdefiniować w ustawieniach powiadomień dla danej apki), połączenia i wiadomości od konkretnych kontaktów.
Jeżeli o to chodzi?
12-09-2018 06:58 PM
ujme to tak mam wlaczone dzwieki zeby slyszec jak ktos dzwoni mam tak od zakupu telefonu nastepnie mam wylacznoe dzwieki powiadomien jak i dzwieki MEDIA czyli jesli mam FB i ktos napisze domnie nie dostane zadnego dzwieku tak bylo na poczatku a teraz cos sie zepsulo i gdy przychodzi powiadomienie ze ktos cos napial na moim poscie czy cos mam dzwiek choc nie powinno go byc.
13-09-2018 07:16 AM
13-09-2018 08:31 AM
Hej Aquos,
Od siebie dodam, że aplikacja Messanger może wymuszać powiadomienia niezależnie od ustawień w systemie. Przy aktualizacji aplikacji powiadomienia mogą się zresetować, tak jak wspomniał Szewcu72. Wejdź w aplikację Messanger, w prawym górnym rogu ikona awatara profilowego, Powiadomienia i dźwięki.
13-09-2018 05:50 PM
uzywam facebook nie messenger
13-09-2018 05:59 PM
14-09-2018 07:56 AM
14-09-2018 06:10 PM
06-10-2019 02:32 PM
Można mieć wyciszone wszystkie dźwięki, a i tak alarm zadzwoni.
Tu brak jest takiej funkcji jak miałam w poprzednim telefonie LG: wyłączenie dźwięku WSZYSTKIE na określony czas. W Samsung tak nie ma. Np mam ustawiony alarm na jakiś program w TV, ale wyszłam gdzieś, gdzie absolutnie dzwonek telefonu jest niedopuszczalny. Wyłączam wszystkie dźwięki, siedzę spokojna i nagle "wali" mi alarm. Ups.
Na noc włączana jest funkcja "nie przeszkadzać" i tam dałam wyjątki dla osób z grupy z gwiazdką. Bo te osoby zadzwonią tylko wtedy, gdy to będzie niezbędne. Ale tego nie mogę włączyć w dzień, bo oni nie wiedzą, że teraz nie mogę odebrać. Jak wyłączyć CAŁY DŹWIĘK nie wyłaczając telefonu?