Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dzwięki powiadomień

(Temat utworzony: 04-09-2018 11:51 PM)
12316 Wyświetlenia
Aquos
Apprentice
Opcje

Taka sprawa mam wyłączone dźwięki całkowicie prócz tego jak do mnie ktoś dzwoni leżę sobie spokojnie A tu nagle dźwięk powiadomień od Facebook gdzie dwa dni temu jeszcze tego nie było o co kaman ktoś wie czemu mam dźwięk powiadomień od fb skoro tego nie było wcześniej jasne że moge wejść w aplika je i wyłączyć powiadomienia na noc ale wtedy rano bym musiał powrotem to przedstawiać więc odpada help.

0 Like

2 Rozwiązania

Zaakceptowane rozwiązania
Rozwiązanie
Szewcu72
MegaStar
Opcje
Jednym na stocku raczej się nie da. Albo wszystko albo nic albo indywidualne ustawinia dla poszczególnych aplikacji.
A czy to facebook, czy messenger, to bez różnicy, jeden serwis.

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, kliknij LIKE lub ZAAKCEPTUJ JAKO ROZWIĄZANIE.

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

Rozwiązanie
PaulinaŁ
Pioneer
Opcje

Cześć @BSZ ,

W trybie "Nie przeszkadzać" jest taka funkcja, która pozwala wyciszyć także alarmy. Sprawdziłam u siebie w telefonie:kiedy przytrzymasz dłużej ten tryb, naciśnij zezwój na wyjątki i wyłącz spośród wyjątków Alarmy i ewentualnie Multimedia. Po włączeniu trybu "Nie przeszkadzać" nawet alarm nie powinien Ci się uruchamiać z dźwiękiem. :winking-face:

Daj znać, czy podziałało :winking-face:

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, zaakceptuj ją jako rozwiązanie albo kliknij like! :smiling-face:

Sprawdź nowy dział Wideo i podziel się opinią.

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

14 Odpowiedzi
Szewcu72
MegaStar
Opcje

Jeżeli masz wyłączone wszystkie dźwięki, to nie powinno być słychać również dźwięku dzwonka. Tak to ogólnie działa. Chyba, że nie do końca poprawnie to opisałeś. Dźwięki powiadomień dla poszczególnych usług i aplikacji można indywidualnie wyłączyć ustawieniach powiadomień w chodząc w daną aplikację. Można jeszcze skorzystać z opcji "Nie przeszkadzać", w której możemy ustawić wyjątki, np. powiadomienia z aplikacji (te wcześniej należy zdefiniować w ustawieniach powiadomień dla danej apki), połączenia i wiadomości od konkretnych kontaktów.

Jeżeli o to chodzi?

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, kliknij LIKE lub ZAAKCEPTUJ JAKO ROZWIĄZANIE.
0 Like
Aquos
Apprentice
Opcje

ujme to tak mam wlaczone dzwieki zeby slyszec jak ktos dzwoni mam tak od zakupu telefonu nastepnie mam wylacznoe dzwieki powiadomien jak i dzwieki MEDIA czyli jesli mam FB i ktos napisze domnie nie dostane zadnego dzwieku tak bylo na poczatku a teraz cos sie zepsulo i gdy przychodzi powiadomienie ze ktos cos napial na moim poscie czy cos mam dzwiek choc nie powinno go byc.

0 Like
Szewcu72
MegaStar
Opcje
Spróbuj ponownie skonfigurować opcje powiadomień. Być może a ktualizacja aplikacji wymusiła ich zmianę.

0 Like
RadekK
Hotshot
Opcje

Hej ,

Od siebie dodam, że aplikacja Messanger może wymuszać powiadomienia niezależnie od ustawień w systemie. Przy aktualizacji aplikacji powiadomienia mogą się zresetować, tak jak wspomniał . Wejdź w aplikację Messanger, w prawym górnym rogu ikona awatara profilowego, Powiadomienia i dźwięki.

Aquos
Apprentice
Opcje

uzywam facebook nie messenger

0 Like
Aquos
Apprentice
Opcje
moze inaczej ujme pytanie da sie zrobic tak zeby jednym klawiszem wylaczyc wszystkie dzwieki powiadomienia chodzi tylko zeby dzwieku nie bylo czy to Facebook czy to Messenger czy inna aplikacja ? bo skoro moj klawisz POWIADOMIENIA nie skutkuje to moze jest inne rozwiazanie by nie grzebac w aplikacjach.....
0 Like
Rozwiązanie
Szewcu72
MegaStar
Opcje
Jednym na stocku raczej się nie da. Albo wszystko albo nic albo indywidualne ustawinia dla poszczególnych aplikacji.
A czy to facebook, czy messenger, to bez różnicy, jeden serwis.

Aquos
Apprentice
Opcje
dziekuje za wsparcie pozdrawiam i zamykam temat.
0 Like
BSZ
First Poster
Opcje

Można mieć wyciszone wszystkie dźwięki, a i tak alarm zadzwoni. 
Tu brak jest takiej funkcji jak miałam w poprzednim telefonie LG: wyłączenie dźwięku WSZYSTKIE na określony czas. W Samsung tak nie ma. Np mam ustawiony alarm na jakiś program w TV, ale wyszłam gdzieś, gdzie absolutnie dzwonek telefonu jest niedopuszczalny. Wyłączam wszystkie dźwięki, siedzę spokojna i nagle "wali" mi alarm. Ups.
Na noc włączana jest funkcja "nie przeszkadzać" i tam dałam wyjątki dla osób z grupy z gwiazdką. Bo te osoby zadzwonią tylko wtedy, gdy to będzie niezbędne. Ale tego nie mogę włączyć w dzień, bo oni nie wiedzą, że teraz nie mogę odebrać. Jak wyłączyć CAŁY DŹWIĘK nie wyłaczając telefonu?

0 Like