Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

drenaż baterii

(Temat utworzony: 18-02-2021 05:36 PM)
1442 Wyświetlenia
AdiLublin
Apprentice
Opcje
Dzień dobry kupiłem s21 przesiadka z s9+. Jestem rozczarowany pracą baterii. Po 50min pracy (28min wyświetlacz aktywny) zjechalo 15%. Telefon ma dziwne zachowania grzeje się przy mało wymagających pracach. Zadzwoniłem na infolinię powiedzieli że jestem pierwszym takim przypadkiem i może być to wina baterii albo plyta główna. Telefon mam 2 Dzień. Szczerze zastanawiam się nad zwrotem, bo mój s9+ 2.5 letni lepiej pracuje. Co robic ? 

Mam najnowsza aktualizacje 
0 Like
27 Odpowiedzi
AdiLublin
Apprentice
Opcje
dodaje screena

Screenshot_20210218-164552_Device care.jpg

0 Like
Davek87
Explorer
Opcje
Wina procesora który jest bardzo prądożerny i niestety się grzeje tak jak w modelu s20. myślę że serwis tu nie bardzo pomoże, chyba że rzeczywiście masz coś z płytą główną. potestuj, jak problem nie zniknie to tylko serwis Samsung.
AdiLublin
Apprentice
Opcje
nie oddam na serwis tylko daje na zwrot. porażka tyle kasy i taki szajs
0 Like
Davek87
Explorer
Opcje
Masz 14 dni na zwrot w zakupie internetowym. na procesorze Exynos niestety takie będą nieprzyjemne przegrzewania. powodzenia zatem
YacaJackowski
Explorer
Opcje
Mam S21, nie stwierdziłem takich problemów jak u Ciebie. bateria spoko, w tej chwili od 6:15 ma 59%. Telefon w ogóle się nie grzeje, może jakiś wadliwy egzemplarz? Ewentualnie mój jest wadliwy i działa lepiej niż inne :smiling-face:
AdiLublin
Apprentice
Opcje
dzięki szkoda nerwów
Gustaw29PL
Apprentice
Opcje
U mnie też git jak narazie S21 ULTRA
Davek87
Explorer
Opcje
jeśli zakup internetowy masz prawo używać sprzęt i musisz oddać w pełni sprawny. folie możesz zerwać :smiling-face:
Krimson
Voyager
Opcje
co do tego exynosa to bym nie przesadzał, w s20 fakt spartolili ale teraz sporo poprawili i nawet w porównaniu do snap888 ex2100 nie wypada temperaturowo zle/gorzej i nie tylko temperaturowo. z podejrzanych w necie testów etc wiedza
0 Like