Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

dex i smart view s20 fe 5g

(Temat utworzony: 26-12-2020 07:13 PM)
1290 Wyświetlenia
Ramzes2
First Poster
Opcje
Walczę cały dzień z ustawieniami wifi. I tak nie działa mi smart view, nie działa dex bezprzewodowo w opcjach udostępnij zdjęcia nie ma direct wifi, które też nie działa. Dodam że na samsung a51 smart view i wifi direct działa perfekcyjnie. Wszystko robione w jednej sieci i na tym samym telewizorze .Telefon i telewizor resetowany do ustawień fabrycznych i dalej to samo. Brak mi już pomysłów, proszę o pomoc.
0 Like
25 Odpowiedzi
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@vdsl2  napisał(a):

Zalecane jest użycie telewizora Smart Samsung wyprodukowanego po 2019 r. Ty ma inną markę z 2017 r.

Zalecane jest korzystanie z telewizorów Smart Samsung wyprodukowanych po 2019 roku, ale to nie znaczy, że funkcja DeX nie będzie działać z telewizorami innych producentów. Posiadam telewizor marki Sony z 2015 roku z systemem Android 7 i funkcja działa prawidłowo. Można zatem napisać, że Samsung nie gwarantuje poprawnego działania funkcji poza telewizorami Smart Samsung wyprodukowanymi po 2019 roku. Funkcja powinna działać na większości telewizorów z funkcjami Miracast i lustrzanym odbiciem. Jeżeli jednak nie działa to niestety nie będziemy w stanie rozwiązać tego problemu. Może on bowiem wynikać z braku kompatybilności lub niepełnych lub brakujących funkcji po stronie telewizora.

YOX
Samsung Members Star ★
Opcje

@Ramzes2 A masz najnowsze dostępne oprogramowanie na TV (000.026.068.000) ?

0 Like
Ramzes2
First Poster
Opcje
Tak mam najnowsze oprogramowanie z grudnia 2019
0 Like
YOX
Samsung Members Star ★
Opcje

Myślałem, że masz starsze oprogramowanie na telewizorze, dlatego te problemy.

0 Like
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

Bezprzewodowe korzystanie z aplikacji Samsung DeX
Jak podłąc zyć się do telewizora bezprzewodowo, aby korzystaćz trybu Samsung DeX?

https://help.content.samsung.com/csweb/faq/searchFaq.do

0 Like
Ramzes2
First Poster
Opcje
Mój tv nie obsługuje pasma 5 GHz więc nie zadziała
0 Like