Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Czy jednak wgrać system w serwisie

(Temat utworzony: 14-07-2021 09:49 AM)
558 Wyświetlenia
Krimson
Voyager
Opcje

Cześć,  jakiś czas temu miałem problem z aktualizacja poprzez Smart switcha, winny kabelek. Byłem umówiony w serwisie na wgranie systemu, ale nie mogłem doczekać się aż ściągną nową wersję. No i tutaj nie pytanie,  czy jednak powinienem udać się i wgrać nowy soft w serwisie czy zostać przy tym co mam.  Bo w serwisie pytali się o imei itd. Niżej zamieszczę info.z systemu. 

Pozdrawiam
0 Like
5 Odpowiedzi
Krimson
Voyager
Opcje
Screen info o oprogramowaniuScreenshot_20210714-094959_Settings.jpg
0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Sprawdziłem na moim modelu Galaxy S21 Ultra i wszystko wygląda w porządku na Twoim zrzucie ekranowym. W związku z tym, że jest to oficjalne forum firmy Samsung to nie będziemy w stanie udzielić żadnych informacji odnośnie aplikacji, o której wspomniałeś. Moim zdaniem nie musisz podejmować żadnych dodatkowych kroków. Jak chcesz to możesz dla pewności ponownie wgrać oprogramowanie za pomocą aplikacji Smart Switch.

Krimson
Voyager
Opcje
Dziękuję za info. Generalnie sprawa wyglądała tak, że po awarii systemu byłem pewny że utraciłem wszystkie dane, a po użyciu tego oprogramowania tak naprawdę nic nie zginęło. Więc chyba to raczej jakaś delikatna naprawa od strony tego programu nastąpiła a nie aktualizacja, ponowna instalacją systemu.
0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Jeżeli telefon działa prawidłowo i nie widzisz żadnych błędów to, tak jak wspomniałem w poprzedniej wiadomości, nie podejmowałbym żadnych dodatkowych kroków. Gdyby jednak pojawiły się jakieś problemy to pisz śmiało.

Krimson
Voyager
Opcje
Dziekuje😊
0 Like