Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Czarny ekran S21+

(Temat utworzony: 18-06-2021 04:52 PM)
8510 Wyświetlenia
megmk
Explorer
Opcje

Mój samsung galaxy s21 + dzisiaj przestał działać. Czarny ekran, restart telefonu nie pomaga. Po włączeniu działa dotyk nic po za tym.Czg ktoś miał podobny problem?🤔🤔

6 Odpowiedzi
Kacper2
Samsung Members Star ★★
Opcje

Cześć @megmk 

Pozostaje oddać telefon do autoryzowanego serwisu Samsung. 

Serwis znajdziesz tutaj: https://www.samsung.com/pl/support/service-center/

mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje
Wiktorss11
First Poster
Opcje

Mam tak samo, czy podczas serwisu zostaną utracone wszystkie dane? Jak sprawa została rozwiązana? (jak wyglądała naprawa?)

0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Czy próbowałeś wykonać hard reset, o którym wspomniałem w poprzedniej wiadomości? W trakcie wizyty w punkcie serwisowym telefon zostanie przywrócony do ustawień fabrycznych czyli wszystkie dane użytkownika zostaną usunięte. Możesz ewentualnie dopytać w serwisie czy istnieje możliwość zgrania danych użytkownika. Kiedyś była oferowana taka usługa, ale z tego co pamiętam to telefon musiał być w stanie umożliwiającym wykonanie kopii danych.

Wiktorss11
First Poster
Opcje
Byłem dzisiaj w serwisie, postarają się zgrać dane poprzez dexa, ale dopiero we wtorek. Jeżeli nie uda się z dexem to niestety dane będą utracone a telefon będzie wysłany na serwis do warszawy
0 Like
Members_SE4At9e
First Poster
Opcje

Mam taki sam problem, natomiast udało mi się połączyć przez Dex. Jak sobie poradziliście z tym problemem, czy bez serwisu nie da rady? Jeśli tak, jak wyglądała w waszym przypadku taka naprawa? Pozdrawiam.

0 Like