Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Bateria

(Temat utworzony: 07-10-2020 10:51 AM)
601 Wyświetlenia
Nikola1217
First Poster
Opcje
Witam, pytanko do posiadaczy Samsunga s20+ czy u was bateria tez ledwie stracza na jeden dzień? Ja mając 100% i używając 40 min (w użytku był arkusz Google, aplikacja pracy oraz aparat) bateria spadła mi do 60 % 
0 Like
7 Odpowiedzi
theguildsman
Helping Hand
Opcje
@Nikola1217, bardzo dużo zależy od stylu użytkowania i zainstalowanych aplikacji. W moim przypadku bateria s20+ starcza mi na cały dzień z około 5h włączonego ekranu. Rekordowo udało mi się osiągnąć 8h przy oglądaniu YT i NF po WiFi. Do telefonu cały czas podłączony jest Galaxy Watch i przez większość dnia słuchawki bt.
0 Like
kgabrielnowak
First Poster
Opcje
Niestety Exynos również nie zachwyca kulturą pracy. Około 20% gorzej niż w wersji z snapdragon'em.
0 Like
HashibaXD
Explorer
Opcje

Mam pytanie z jaką opcją ładujecie swoje telefony , super szybko, szybko czy bez tych opcji i jaki ma to wpływ na czas pracy SoT. Jak dla mnie to 9-10 godzin na włączonym wyświetlaczu to kosmos ale wytrwale będę próbował :))

0 Like
zczc
Apprentice
Opcje
Sprawdz w ustawieniach aplikacje dzialajace w tle procesy zwlaszcza niechciane moga powodowac omawiany problem. W przypadku gdy telefon dziala prawidlowo wina jest bateria ktora nalezy wymienic by osiagnac pozadane efekty.
0 Like
Nikola1217
First Poster
Opcje
telefon mial 100% od rana ok 7:30 i uzywany 3h 35 łącznie przez cały dzień i bateria miala 0% o 22 czy to normalne ?
0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Nikola1217  Wszystko zależy od sposobu w jaki użytkujemy telefon, i trybów zarządzania baterią jakie mamy aktualnie włączone. 

VanDoggh
Student
Opcje
Mam wyłączone szybkie/super szybkie ładowanie i zauważyłem, że bateria tak szybko nie spada po normalnym ładowaniu. Trzymała świetnie po wrześniowej aktualizacji ale po tej październikowej ginie w oczach
0 Like