Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Bład połączenia

(Temat utworzony: 03-09-2021 08:31 AM)
926 Wyświetlenia
Malwi25
Explorer
Opcje
Hejka,wyskakuje mi komunikat podłącz się do sieci jak na WiFi tak na danych komórkowych.Miał ktoś coś takiego można to jakoś zlikwidować?
0 Like
10 Odpowiedzi
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Rozumiem, że nie masz połączenia z Internetem i nie możesz się podłączyć zarówno do sieci Wi-Fi jak i do danych komórkowych. Czy problem występował od nowości czy pojawił się dopiero po czasie? Spróbuj na początek wykonać wipe cache partition. Zabieg nie usuwa żadnych danych użytkownika z telefonu.

Instrukcja - wipe cache partition
https://eu.community.samsung.com/t5/telefony-i-smartfony/poradnik-soft-hard-reset-tryb-bezpieczny-i-...

analyzer65
Troubleshooter
Opcje
W Ustawienia, kopia zapasowa, resetowanie. Wybierz opcje: resetuj wszystkie ustawienia, resetuj ustawienia sieciowe oraz resetuj resetuj ustawienia dostępności.

Dane osobiste, konta itd nie zostaną usunięte.
0 Like
Malwi25
Explorer
Opcje
Dzięki,zrobiłam ten reset zobaczymy czy pomoże.
0 Like
Malwi25
Explorer
Opcje
Niestety nic nie pomogło znowu wyskakuje komunikat "podłącz się do sieci"
0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Jeżeli wykonałaś wszystkie wskazówki z tego wątku i problem występuje w dalszym ciągu to wykonaj hard reset. Nie przywracaj kopii zapasowej ponieważ zdarza się, że wraz z kopią przywracane są błędy. Instrukcję znajdziesz w poniższym odnośniku.

Instrukcja - hard reset
https://eu.community.samsung.com/t5/pozosta%C5%82e-smartfony/poradnik-soft-hard-reset-tryb-bezpieczn...

0 Like
analyzer65
Troubleshooter
Opcje
Ja bym wykonał hard reset. Niżej od @mirudo24 masz link jak to zrobić bo chyba tylko to zostaje. Nic innego nie przychodzi mi do głowy...
0 Like
Malwi25
Explorer
Opcje
Ale rozumiem że to usunie mi wszystko co mam w telefonie i wróci do ustawień fabrycznych
0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Dokładnie tak. Hard reset usuwa wszystkie dane z telefonu. Po tym zabiegu telefon będzie się zachowywał jak podczas pierwszego uruchomienia.

LYSYuysy
First Poster
Opcje
Hej. Rozladowal sie S20FE i po uruchomieniu podczas ładowania zaczęła się procedura 1. Uruchomienia tel. Jak po twardym resecie. Problem jest przy przeskoczeniu okna twojej przeglądarki. Cały czas klikam dalej ale ono się nie zmienia. Jak to przeskoczyć?
0 Like