Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Aparat Samsung S21 ultra

(Temat utworzony: 07-12-2021 02:11 PM)
949 Wyświetlenia
DianaSt
Student
Opcje

Witam. Telefon Samsung S21 Ultra 16/512GB kupilam niecałe 2 miesiące temu. Od jakiegoś czasu tylny aparat daje bardzo nieostre zdjęcia. Jakość wideo również się pogorszyła. Dzisiaj aparat całkowicie nie działa w żadnej aplikacji – czarny ekran zamiast obrazu. Oprogramowanie zaktualizowane, telefon restartowałam. Wskazówki, które znalazłam na forum, również zostały sprawdzone.

Poza tym, telefon często się zacina. Zbyt ugi czas oczekiwania na odpowiedź aplikacji, częste błędy systemu. Bardzo mi to przeszkadza, zwłaszcza, że telefon wcale nie jest tani i był kupiony po to, by nie sprawiać problemów. 

Zadowalającym rozwiązaniem dla mnie byłaby reklamacja. 

0 Like
35 Odpowiedzi
szuwar1978
Voyager
Opcje
Zrób najpierw reset do ustawień fabrycznych dla świętego spokoju.
Nie oddawaj do sklepu bo sklep wysle i tak do serwisu.... nie masz w okolicy serwisu? Jak dobrze zagadasz to naprawa trwa kilka godzin i masz tel spowrotem.
kuzim
Explorer
Opcje
Pełen reset czyli ustawienia fabryczne? Pierw zrobić backup danych?
0 Like
szuwar1978
Voyager
Opcje
Zrób sobie kopie danych.... ale nie przywracaj od razu po resecie.... najpierw sprawdź aparat po uruchomieniu. I tak ustawienia fabryczne
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
Tak pełen reset. Jeśli pomoże będzie super jeśli nie będzie trzeba wysłać na serwis. Przesyłam link do resetu.

https://eu.community.samsung.com/t5/pozosta%C5%82e-smartfony/poradnik-android-11-one-ui-3-jak-wej%C5...
kuzim
Explorer
Opcje

Reset factory nie dało oczekiwanego rezultatu:(

Trzeba oddać do serwisu a we wtorek lecę na wakacje....po prostu super...

S6 od 7lat nic się z nim nie dzieje (obecnie syn używa) i nadal działa.

Ehhhh....szkoda gadać:(

Dzięki wszystkim za pomoc.

0 Like
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
Za dużo jest robione aparatów w jednym module. Ostatnio na serwisie robiłem S10 padł jeden główny przestały działać wszystkie razem w przednim. No niestety pozostaje tylko serwis. Wymiana jest bardzo szybka, ale do wtorku raczej nie będzie zrobiony.