Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Aparat s21 ULTRA problem z autofocusem

(Temat utworzony: 27-04-2021 11:58 PM)
4711 Wyświetlenia
berger001
Explorer
Opcje
Siema, dziś s21U poległ. Moze ktoś z Was ma rozwiązanie. Aparat dziś zaczął wariować. Na głównym, czyli 1.0x oraz 108mp nie łapie ostrości powyżej 1 metra (nawet nie próbuję-zaznaczam coś co jest oddalone i nic się nie dzieje łapie ostrości czegoś co jest blizej), poniżej tej wartości płynnie zmienia ostrość, nie pomaga tryb polepszania ostrości. Na pozostałych obiektywach jest ok, resetowałem, restartowałem, ustawienia fabryczne i nic... 
34 Odpowiedzi
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje
berger001
Explorer
Opcje
Dzięki za ultra szybką odpowiedź, próbowałem po kolei i lipka. Kontaktowałem się już z infolinią, ale jeszcze miałem nadzieję uratować sytuacje. Wszystko chodzilo ok do tej pory. Ostatnio mialem s4 z androidem na pokladzie i tez sie popsul, porzucilem iphona i znow przygoda.. Wyslalem raport diagnostyczny z opisem i zobaczymy, najwyżej serwis... Mieliście doświadczenia? Jak wygląda proces gwarancji?
0 Like
YOX
Samsung Members Star ★
Opcje
W takim przypadku pozostaje udać się do serwisu. Ich listę znajdziesz tutaj: https://www.samsung.com/pl/support/service-center/
berger001
Explorer
Opcje
Dzięki. Poczekam jeszcze na co miesięczna aktualizacje, może coś pomoże. Jeszcze raz dzięki, bo jestem kompletnie blady w androidzie.
0 Like
BercikForester
Explorer
Opcje
Cześć, rozwiązałeś problem? U mnie od kilku dni też główny aparat ( 1,0x) nie łapie ostrości na dalszych obiektach. Z bliska jest ok. Inne obiektywy działają ok.
Kacper2
Samsung Members Star ★★
Opcje

Cześć @BercikForester 

Czytałeś wcześniejsze komentarze? Może rozwiążą twój problem. 

0 Like
BercikForester
Explorer
Opcje
Tak, niestety nic nie pomogło.
0 Like
Kacper2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@BercikForester To pozostaje udać się do serwisu w celu diagnostyki.

Serwis znajdziesz tutaj: https://www.samsung.com/pl/support/service-center/

0 Like
berger001
Explorer
Opcje
Siema! Wyszła aktualizacja, zrestowalem telefon, apke od aparatu i zaczal działać. Ale irytujące są aktualizacje. Połowa czerwca, a tu lipa. Niektóre kraje dostały po 2, 3 w czerwcu. A my ani jednej! Kpina!
0 Like