Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Przegrzewanie Samsung Galaxy S21 FE

(Temat utworzony: 20-01-2022 06:12 PM)
10523 Wyświetlenia
michalkow24
Apprentice
Opcje
Witam, czy też występuje w waszych modelach problem z przegrzewaniem się telefonu ? Ja po półgodzinnej rozmowie wideo czy to na messengerze czy whatsappie nie mogę dotknąć telefonu bo jest taka gorący i pojawiają się komunikatu o przegrzewaniu telefonu. 
64 Odpowiedzi
N_17
Navigator
Opcje
A od jak dawna telefon jest używany?
0 Like
michalkow24
Apprentice
Opcje
Mam go jakiś tydzień. Ogólnie bardzo mało z niego korzystam ale jak zacznę robić coś więcej niż zwykłe przeglądanie stron internetowych to bardzo szybko się grzeje.
0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@michalkow24  Witam

Rozmowa wideo jest prowadzona na WIFI czy LTE?

tomek310
Navigator
Opcje
Co to za durne pytanie nie po to ktoś wydaje tyle kasy żeby się zastanawiał przed rozmową
wi-fi czy LTE ponad 3000 tys żeby po pół godziny nie dało się dotknąć telefonu ? Masakra
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@tomek310  to jest znacząca kwestia ponieważ jeżeli prowadzimy rozmowę przez moduł LTE wówczas telefon będzie zdecydowanie bardziej ciepły niż przy połączeniu z WIFI.

tomek310
Navigator
Opcje
Nie po to wydaje tyle kasy żeby się nad tym zastanawiać rozumiem jak dam 500 czy nawet 1000 zł za telefon żeby się nad tym zastanawiać
0 Like
michalkow24
Apprentice
Opcje
Dokładnie mam obok telefon za parę stowek i jest lekko ciepły a telefon nowy za kilka tysięcy jest ciągle gorący czy kiedy korzystam z kilku aplikacji czy np rozmawiam. Dodam że jeśli rozmawiam przez wideo i do tego robie coś innego na telefonie to właśnie telefonu nie da trzymać się w rękach.
0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@tomek310  możesz wydać nawet 10000 i będzie dokładnie tak samo, to nie jest komputer z wentylatorem, który ma jak odprowadzać ciepło.

PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@michalkow24  Jeżeli jest tak gorący że nie da się go rzeczywiście trzymać ro już nie jest normalne, wówczas trzeba szukać przyczyn tego.