Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Android Auto na S9

(Temat utworzony: 07-12-2020 08:12 AM)
1617 Wyświetlenia
HubertKaKa
Journeyman
Opcje
Witam, 

Mam problem z Android Auto. Nie mogę połączyć telefonu galaxy S9. Połączenie trwa dosłownie pół sekundy i od razu rozlacza. Aktualizacja w telefonie najnowsza, kabel oryginalny. Dodam ze po podłączeniu s20 wszystko śmiga idealnie. Czy ktoś zna rozwiązanie? 
0 Like
11 Odpowiedzi
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje
0 Like
HubertKaKa
Journeyman
Opcje
Nic nie pomaga. Dzisiaj na infolini usłyszałem ze przez kabel sie nie da ale bluetooth tak. tylko żeby skorzystać z połączeniem przez bluetooth najpierw trzeba połączyć przez kabel. Paranoja. Myślę że Pan z infolini sie średnio znał, jutro mam rozmowę przez Smart tutor może pomogą.
0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Jeżeli żadne wskazówki podane przez @vdsl2 w powyższym odnośniku nie pomagają to poczekajmy na odpowiedź z Smart Tutor. Koniecznie daj znać czy otrzymałeś przydatne wskazówki.

Dla pewności dopytam czy wykonywałeś poniższe wskazówki:

• czyszczenie danych aplikacji Android Auto
  • czyszczenie pamięci podręcznej (wipe cache partition)
  • hard reset bez kopii zapasowej

0 Like
HubertKaKa
Journeyman
Opcje
jestem zawiedzony pomocą samsunga. Nikt nie zadzwonil. Mimo ze po rozmowie z konsultantem zapewnił mnie ze za moment ktos odbierze. kilkanaście telefonów, wysyłanie raportów o błędzie i żadnej pomocy. Nadal nic.
0 Like
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@HubertKaKa  Jeśli wyszłaś przez aplikacje Samsung Members nikt  nie oddzwania.

0 Like
HubertKaKa
Journeyman
Opcje
Umówiłem się telefonicznie na dana godzinę. zostałem zapewniony ze ktos do mnie oddzwoni nawet gdy 10 minut po umówionym czasie dodatkowo zadzwoniłem na infolinię. czy jest jakiś inny sposób by skontaktować się z kompetentny człowiekiem który pomoże mi rozwiązać problem.
0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Wszystkie dostępne formy kontaktu z firmą Samsung znajdziesz na poniższej stronie. Dodatkowo możesz zgłosić błąd za pomocą aplikacji Samsung Members.

https://www.samsung.com/pl/support/contact/

0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Dzisiaj na modelu Note20 Ultra pojawiła się aktualizacja aplikacji Android Auto do wersji 5.9.604634-release. Sprawdź czy na Twoim telefonie jest dostępna aktualizacja. Możliwe, że poprawia działanie aplikacji na telefonie S9.

0 Like
HubertKaKa
Journeyman
Opcje
Mam ta wersje AA od 02.12.20. Niestety to nie to.
0 Like