Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Aktualizacja z lipca popsuła aparat

(Temat utworzony: 04-08-2021 12:24 PM)
871 Wyświetlenia
RioDeRiteiro
Journeyman
Opcje
Hej. 
U Was też widoczne jest gołym okiem znaczne pogorszenie jakości zdjęć po najnowszej aktualizacji?
Zdjęcia są nie ostre. Przy powiększaniu występuje duża pikseloza I tj było więcej szumów. Wczoraj nagrywałem na zewnątrz video. Na słońcu video całkowicie utracało momentami jakość i powrócił problem z opcją łapki z super stabilizacja. W dobrych warunkach oświetleniowych przy włączonym tym trybie często obraz był niewyraźny. 
Telefon po zakupie chodził jak żyleta. Aparat i jego inne funkcje działały znakomicie. A, teraz jest tragedia. Czyżby standardowa specjalna zagrywka ze strony Samsunga, bo lada dzień unpacked nowego smartfona?
22 Odpowiedzi
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@RioDeRiteiro  Cześć

Nie zauważyłem takich problemów po ostatniej aktualizacji, zdjęcia i wideo wychodzą bardzo dobrze.

Przy jak dużym przybliżeniu występuje ta "pikseloza"?

mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Spróbuj na początek wykonać wskazówki opisane w poniższym poradniku. Daj znać czy po wykonaniu tych wskazówek coś się zmieniło.

Instrukcja - rozwiązywanie problemów z aparatem
https://eu.community.samsung.com/t5/aplikacje-i-us%C5%82ugi/poradnik-problemy-z-aparatem-co-nale%C5%...

igorioo
Navigator
Opcje
Mam to samo Zglosilem juz to do serwisu Czekam na odpowiedz juz tydzien
0 Like
Wojt1987
Apprentice
Opcje
U mnie to samo 🙂 zrobią poprawkę?
0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje
beavis
Pioneer
Opcje
Po ostatniej aktualizacji mój S21 ultra podczas robienia zdjęć w ciemności przy użyciu trybu nocnego, słabo rozświetla zdjęcie, wcześniej zdjęcia wychodziły ładnie rozświetlone a teraz mamy ciemność. Pomaga kliknięcie dwukrotnie na zdjęcie zaraz po jego zrobieniu by się rozświetliło. Czy też ktoś z was tak ma ?
0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@beavis  Proszę wykonać wipe cache partition po tej aktualizacji, możliwe że to jakiś błąd...

mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Spróbuj skorzystać ze wskazówek podanych w poniższym wątku. Koniecznie daj znać czy udało się rozwiązać problem.

Instrukcja - rozwiązywanie problemów z aparatem
https://eu.community.samsung.com/t5/aplikacje-i-us%C5%82ugi/poradnik-problemy-z-aparatem-co-nale%C5%...

beavis
Pioneer
Opcje
Nadal to samo
0 Like