Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Żółty wyświetlacz w s10

(Temat utworzony: 31-07-2019 03:13 PM)
13368 Wyświetlenia
Monika123
Explorer
Opcje

Po odblokowaniu telefonu telefon ma normalny kolor. Po paru sekundach zmienia się w żółty.  Jak to zmienić?

0 Like
Przejdź do rozwiązania
24 Odpowiedzi
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Obawiam się, że to usterka sprzętowa. Możesz jeszcze wykonać hard reset bez przywracania kopii zapasowej, ale podejrzewam, że konieczna będzie wizyta w punkcie serwisowym.

kolss
First Poster
Opcje
Telefon po włączeniu s 10 note nagle zaczoł mrógac na zielono żółto i po chwili przerywa i później zas zaczyna
0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Przywróć ustawienia fabryczne bez wgrywania kopii. Jeżeli problem pozostanie to konieczna będzie wizyta w punkcie serwisowym.

[Poradnik] Jak wykonać hard reset?
https://eu.community.samsung.com/t5/pozosta%C5%82e-smartfony/poradnik-soft-hard-reset-tryb-bezpieczn...

tomaszjaros
First Poster
Opcje
Cześć ja mam podobny problem ze moj ekran przestał mieć żwawy kolor tylko taki wygaszony ,zżolkniety.Mam s 23 ultra i patrzyłem w menu i nie mam filtra światła niebieskiego
0 Like
PiotrCh
Expert
Opcje

@tomaszjaros W ustawieniach telefonu w zakładce Wyświetlacz mamy opcję Ochrona wzroku. Jeśli masz ją włączoną, w zależności od pory dnia ekran może wydawać się mniej lub bardziej zażółcony. Dodatkowo w zakładce Ustawienia -> Wyświetlacz -> Tryb ekranu można ręcznie korygować balans bieli, jeśli masz ustawiony tryb żywy. Spróbuj w ten sposób dostosować kolorystykę.