Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Focus S21 ultra

(Téma vytvořeno: 13-07-2023 12:37 AM)
196 Zobrazení
Hrosik
First Poster
Možnosti
Mam problém po aktualizácii s fotoaparátom (vid foto) od zoomu 1x - 2,9x sú fotku úplne rozmazané a videa tak isto. Od 3x je to už v poriadku. Kamarát s rovnakým mobilom na rovnaký problém, skúsil som už všetky postupy aj vymazanie vyrov. pamäte po reset nestaveni fotoaparátu aj v núdzovom režime.
Nestretol sa s tým niekto a ne poriesil to? Alebo len treba čakať na ďalšiu aktualizáciu. 
Ďakujem za odpovede

image
2,9x zoom

image
3x zoom

0 Like
6 Odpovědi
Lendo66
Troubleshooter
Možnosti
Zdravim,skuste este vymazat data aplikacke fotoaparat....Robi vam to vo vsetkych rezimoch(portret,nocny rezim...)? Robi to aj v aplikacii expert raw? Moze to byt zaseknuty objektiv,skuste s telefonom zatriast,pripadne par krat s nim silnejsie"buchnut " o dlan ruky,a az potom.zapnut aplikaciu fotoaparat
0 Like
danisp1704
Samsung Members Star ★
Možnosti
Zdravim Vas,skuste v nastaveni fotoaparátu resetnut nastavenia.😉🖐
0 Like
Wlado265
Voyager
Možnosti
ešte keď som mal s20u mal som rovnaký problém, pomohla až reklamácia a výmena modulu fotoaparátu
0 Like
23PeterK
Samsung Members Star ★★
Možnosti

Dobrý deň.

To vyzerá na nejaký problém s hlavným snímačom (108 Mpx). Pokiaľ nie je sklíčko fotoaparátu špinavé (zvrchu, alebo zospodu), tak asi by som sa obrátil na servis...

---------------------------------------------------------------------------------
Pomohla Vám táto odpoveď? Klik na "OZNAČIT JAKO ŘEŠENÍ" nás poteší
danisp1704
Samsung Members Star ★
Možnosti
Ak nepomohlo vsetko to,čo ste pisal,bude problem ako písal Peter, pravdepodobne v hlav.snimačy. 🖐
0 Like
TomiXL
Samsung Members Star ★★★
Možnosti
Ak nepomohli reset nastaveni fotoaparatu, vymazanie dat aplikacie fotoaparat, alebo vymazanie vyrovnavacej pamate, tak najpravdepodobnejsie pojde o harwarove zlyhanie a bude potrebny servis - vymena modulu fotoaparatu.
_

Pomohla táto odpoveď? Klik na "OZNAČIT JAKO ŘEŠENÍ" nás poteší :smiling-face:
0 Like