Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Focus S21 ultra

(Téma vytvořeno: 12-07-2023 08:48 PM)
196 Zobrazení
Hrosik
First Poster
Možnosti
Mam problém po aktualizácii s fotoaparátom (vid foto) od zoomu 1x - 2,9x sú fotku úplne rozmazané a videa tak isto. Od 3x je to už v poriadku. Kamarát s rovnakým mobilom na rovnaký problém, skúsil som už všetky postupy aj vymazanie vyrov. pamäte po reset nestaveni fotoaparátu aj v núdzovom režime.
Nestretol sa s tým niekto a ne poriesil to? Alebo len treba čakať na ďalšiu aktualizáciu. 
Ďakujem za odpovede

image
2,9x zoom

image
3x zoom

0 Like
6 Odpovědi
Lendo66
Troubleshooter
Možnosti
Zdravim,skuste este vymazat data aplikacke fotoaparat....Robi vam to vo vsetkych rezimoch(portret,nocny rezim...)? Robi to aj v aplikacii expert raw? Moze to byt zaseknuty objektiv,skuste s telefonom zatriast,pripadne par krat s nim silnejsie"buchnut " o dlan ruky,a az potom.zapnut aplikaciu fotoaparat
0 Like
danisp1704
Mastermind
Možnosti
Zdravim Vas,skuste v nastaveni fotoaparátu resetnut nastavenia.😉🖐
0 Like
Wlado265
Pathfinder
Možnosti
ešte keď som mal s20u mal som rovnaký problém, pomohla až reklamácia a výmena modulu fotoaparátu
0 Like
23PeterK
Samsung Members Star ★★
Možnosti

Dobrý deň.

To vyzerá na nejaký problém s hlavným snímačom (108 Mpx). Pokiaľ nie je sklíčko fotoaparátu špinavé (zvrchu, alebo zospodu), tak asi by som sa obrátil na servis...

danisp1704
Mastermind
Možnosti
Ak nepomohlo vsetko to,čo ste pisal,bude problem ako písal Peter, pravdepodobne v hlav.snimačy. 🖐
0 Like
TomiXL
Samsung Members Star ★★
Možnosti
Ak nepomohli reset nastaveni fotoaparatu, vymazanie dat aplikacie fotoaparat, alebo vymazanie vyrovnavacej pamate, tak najpravdepodobnejsie pojde o harwarove zlyhanie a bude potrebny servis - vymena modulu fotoaparatu.
0 Like