Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Original flip pouzdro

(Téma vytvořeno: 24-12-2020 08:02 PM)
1162 Zobrazení
TichyJan
Apprentice
Možnosti

Zakoupil jsem manzelce originalni samsung flipove pouzdro na A51. A automaticky se neprihlasilo. Cim by to mohlo byt?

0 Like
22 Odpovědi
Libb
MegaStar
Možnosti
Dobrý den, je na telefonu aktivní NFC?

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a / 9 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB
Samsung Galaxy Watch Ultra | Samsung Galaxy Buds2 Pro / Buds3 Pro

0 Like
TichyJan
Apprentice
Možnosti

Ano NFC je zapnute

0 Like
Libb
MegaStar
Možnosti
Zkuste telefon zrestartovat do bezpečného režimu.
Jen pro jistotu: v telefonu není nějaký antivir nebo optimalizátor či čistič paměti, není rootnutý a je pro český trh?

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a / 9 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB

0 Like
TichyJan
Apprentice
Možnosti
zkusil jsem a nepomohlo. oboje telefon i pouzdro jsou z oficialni distribuce. vubec nechapu proc to nefunguje. tim ze se nenacte tak neni v nastaveni ani moznost prislusenstvi. nevim tedy jestli se ma nekde to pouzdro zapnout. mne se nacetlo automaticky hned po vlozeni, ale ja mam S20.
0 Like
Libb
MegaStar
Možnosti

V tom případě nelze vyloučit, že jste měl smůlu na vadný kus. Teď ještě zjistit, jestli je chyba v telefonu nebo v pouzdře. Ověřte, že NFC v telefonu funguje. Píšete, že máte S20, takže stačí na obou zapnout NFC, spustit třeba Galerii a dát telefony zády k sobě.

0 Like
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Podobný problém měl po aktualizaci kolega s Note 10+ a krytem view cover. V jeho případě začalo pouzdro fungovat až po resetu do továrního nastavení- je to pracné a s nejistým výsledkem. Jen mě napadá, jedná se o kryt s okénkem či bez? U krytu bez okénka možná NFC čip nebude, tam bude pouze magnet co rozsvítí displej při otevření.

fajnsnek2
0 Like
TichyJan
Apprentice
Možnosti
nfc je funkcni, protoze funguje placeni. je pravda ze jeste muzeme zkusit tovarni nastaveni, diky za radu.
0 Like
TichyJan
Apprentice
Možnosti
jo a je to kryt s oknem
Libb
MegaStar
Možnosti

No jo, továrko jsem kvůli takové banalitě nechtěl hned navrhovat, kdyby byla chyba v pouzdře...

0 Like