Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 
Přejít na řešení VYŘEŠENO

Původní téma:

Multipoziční bezdrátová nabíječka EP-P6300TBEGEU a Galaxy Watch 46mm

(Téma vytvořeno: 02-01-2021 04:39 PM)
725 Zobrazení
trcmik
Apprentice
Možnosti

Ahoj, máte někdo tuto nabíječku https://www.samsung.com/cz/mobile-accessories/wireless-charger-trio-ep-p6300-ep-p6300tbegeu/ ? Pořídil jsem si ji, abych mohl nabíjet telefon, sluchátka a hodinky pohodlně bez kabelů. Telefon i sluchátka se nabíjejí, ale hodinky se rozsvítí, že nabíjejí, ale nabíječka hlásí chybu a nenabíjí. Na stránkách píší, že nabíječka pro Galaxy Watch, ale v technické specifikaci už píší jenom Galaxy Watch3, Watch Active2, Watch Active. To jako myslí vážně??? Nebo může být problém v nabíječce? Podpora mi odpověděla to co si můžu přečíst ve specifikaci.

0 Like

1 Řešení

Přijatá řešení
Řešení
Libb
MegaStar
Možnosti

Dobrý den, já v popisu na webu vidím tohle:

Libb_0-1609604305869.png

Ano, Galaxy Watch 46 měly jinou nabíječku (stojánek), další modely mají takovou placku. Je třeba číst pozorně specifikace. Starší typ nabíječky, kterou zmiňuje kolega @fajnSnek byla zase určena pro GW a nemusí fungovat s GW3.

P. S. Pokud jste někde na webu viděl popis, že to podporuje i Galaxy Watch, jedná se o chybu a na základě toho byste mohl nabíječku vrátit o po uplynutí 14 dní od koupě.

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a / 9 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB
Samsung Galaxy Watch Ultra | Samsung Galaxy Buds2 Pro / Buds3 Pro

Zobrazit řešení v původním příspěvku

10 Odpovědi
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Hezký večer @trcmik 

Já mám pro své Galaxy Watch3 starší typ nabíječky a ze začátku jsem taky měl problém. Zkuste změnit polohu hodinek na nabíječce, hodinky různé otočit či mírně posunout. Možná najdete polohu, při které budou hodiny nabíjet.

fajnsnek2
0 Like
trcmik
Apprentice
Možnosti

Dobrý večer,

To jsem samozřejmě vyzkoušel, myslel jsem jestli tam špatně nesedí, zkoušel jsem u nabíječky k hodinkám je držet dále od nabíječky a nabíjeli se i cca 5mm od nabíječky a to tady rozhodně není. Myslíte, že by opravdu byli schopní udělat nabíječku pro hodinky, která by podporovala GW3 a GW ne? 

0 Like
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

No evidentně to možné je, že protože GW46 jsem měl a na své nabíječe jsem je nabíjel naprosto bez problémů, jen jsem položil a nestaral se. U GW3 musím tu polohu ladit a nabíječka někdy hlásí že nabíjet nebude... Zřejmě došlo ke změně pozice cívky v nabíječe i hodinkách, a už to není zpětně kompatibilní...

fajnsnek2
0 Like
Řešení
Libb
MegaStar
Možnosti

Dobrý den, já v popisu na webu vidím tohle:

Libb_0-1609604305869.png

Ano, Galaxy Watch 46 měly jinou nabíječku (stojánek), další modely mají takovou placku. Je třeba číst pozorně specifikace. Starší typ nabíječky, kterou zmiňuje kolega @fajnSnek byla zase určena pro GW a nemusí fungovat s GW3.

P. S. Pokud jste někde na webu viděl popis, že to podporuje i Galaxy Watch, jedná se o chybu a na základě toho byste mohl nabíječku vrátit o po uplynutí 14 dní od koupě.

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a / 9 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB

trcmik
Apprentice
Možnosti

Dobrý den, nabíječku jsem kupoval v datartu a popravdě mě nenapadlo vyhledávat nějaké další detaily, když v popisu uvádějí, že nabíjejí Galaxy Watch (stějně jako většina prodejců kde o kompatibilitě GW hodinek nepíší nic).

Opera Snímek_2021-01-02_172700_www.datart.cz.png

Upřímně i ta informace "pidipísmem" na stránkách Samsungu mi nepřijde zrovna "férová"

fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

No sice je to tam malým písmem, alespoň to tam je uvedené...

fajnsnek2
0 Like
Libb
MegaStar
Možnosti
zkuste jim napsat a třeba budou ochotni to vzít zpět nebo aspoň za něco vyměnit. Datart je z těch lepších obchodů, za pokus to stojí.

0 Like
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

@trcmik V Datartu není problém zboží do 14 dnů vrátit, i použité

fajnsnek2
0 Like
trcmik
Apprentice
Možnosti

zkusím se s nimi domluvit na výměně za tu duální, ta GW podporuje...