Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 
Přejít na řešení VYŘEŠENO

Původní téma:

Dotyková tužka na mobil

(Téma vytvořeno: 30-12-2022 10:12 PM)
407 Zobrazení
Tanaaaa
Explorer
Možnosti
Dobrý večer ,

Mám dotaz , mám v plánu koupit si tužku na mobil , bohužel ani nevím jestli se dá pořídit tužka od Samsungu. Ale chci se zeptat jestli se mi ta tužka vyplatí a nebo mi je to na mém Samsungu Galaxy AO4s úplně k ničemu předem , díky za nějaké rady. 
0 Like

2 Řešení

Přijatá řešení
Řešení
SobicekCze
Hotshot
Možnosti

Dobry den, pro vas model neni zadny ze stylusu od znacky Samsung podporovan.. Vetsinou to splnuji jen nejlepsi modely.. 

Muzete vsak vyuzit pasivnich stylusu.. Nenabidnou takovou presnost a SW vychytavky.. Zjednodusi vsak orientaci napriklad v dokumentech atd.. Takove stylusy maji vyhody v cene a i tom, ze se nemusi nijak parovat ani nabijet..

Napriklad tento: https://m.alza.cz/fixed-pen-3v1-s-funkci-stojanku-hlinikove-telo-cerna-d6984266.htm

Investice neni nikterak velika a tak verim, ze vyhody i v obcasnem vyuzivani prinese.

Zobrazit řešení v původním příspěvku

0 Like
Řešení
middex
Pathfinder
Možnosti
Pasivní pero je dobré tak maximálně na přesnější ovládání telefonu. Na kreslení je potřeba aktivní s "ostrým hrotem" a i tak to není ono. Není dokonale přesné a na nějaké větší kreslení to není. Pokud chcete kreslit, tak pořiďte nějaký třeba i starší model samsung note, protože jinak jsou to vyhozené peníze za univerzální pero. Já používám aktivní pero adonit dash 3 ale ve srovnání s origo perem k note je to prostě o ničem.

S10e, Tab S5e, Buds+

Zobrazit řešení v původním příspěvku

0 Like
6 Odpovědi
Řešení
SobicekCze
Hotshot
Možnosti

Dobry den, pro vas model neni zadny ze stylusu od znacky Samsung podporovan.. Vetsinou to splnuji jen nejlepsi modely.. 

Muzete vsak vyuzit pasivnich stylusu.. Nenabidnou takovou presnost a SW vychytavky.. Zjednodusi vsak orientaci napriklad v dokumentech atd.. Takove stylusy maji vyhody v cene a i tom, ze se nemusi nijak parovat ani nabijet..

Napriklad tento: https://m.alza.cz/fixed-pen-3v1-s-funkci-stojanku-hlinikove-telo-cerna-d6984266.htm

Investice neni nikterak velika a tak verim, ze vyhody i v obcasnem vyuzivani prinese.

0 Like
Tanaaaa
Explorer
Možnosti
Moc děkuji určitě zkusím něco podobného co jste mi doporučil.
0 Like
MikiCZ812
Apprentice
Možnosti
Dobrý den, Myslím si že tužka je tak
na kreslení nebo na ruční psaní. Někdo to i používá i na práci do kanceláře, já teda tužku zatím nepotřebuji.
0 Like
Tanaaaa
Explorer
Možnosti
Já umím profesionálně kreslit a když sebou zrovna
nemám v tašce plátno nebo skicák tak se hodí i ta tužka na mobil.
0 Like
Řešení
middex
Pathfinder
Možnosti
Pasivní pero je dobré tak maximálně na přesnější ovládání telefonu. Na kreslení je potřeba aktivní s "ostrým hrotem" a i tak to není ono. Není dokonale přesné a na nějaké větší kreslení to není. Pokud chcete kreslit, tak pořiďte nějaký třeba i starší model samsung note, protože jinak jsou to vyhozené peníze za univerzální pero. Já používám aktivní pero adonit dash 3 ale ve srovnání s origo perem k note je to prostě o ničem.

S10e, Tab S5e, Buds+
0 Like
Tanaaaa
Explorer
Možnosti
Dobře moc děkuji za radu.
0 Like