Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Messenger na galaxy watch 7

(Téma vytvořeno: 13-12-2024 11:45 AM)
989 Zobrazení
Members_NUaS3fb
Apprentice
Možnosti

Dobrý den, pořídila jsem si hodinky watch 7, mám je spárované se samsung s 24plus, nelze mi ale odepisovat na zprávy na messengeru. Hodinky mi hodí upozornění, dokonce mi to dá i nabídku, že mohu na zprávu odepsat, ale když to udělám, tak se žádná nepošle a musím stejně odpovědět přes mobil. Jde tato chyba nějak napravit? Hodinky jsem opětovně připojila, messenger odinstalovala a znovu nainstalovala, ale stále to nejde.

Děkuji předem za případnou pomoc. 💜

0 Like
11 Odpovědi
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Dobrý den @Members_NUaS3fb 

Hodinky si berou přístup k notifikacím z notifikačního centra, tak se podívejte zda Messanger zobrazujte možnost odpovědi v notifikační liště telefonu. Myslím, že mě to také nefunguje, pouze vidím notifikace, ale nemůžu na ně odpovídat. 

EDIT: Tak odpovídání mi funguje. Napadá mě, nemáte zapnout položku pro schování obsahu na zamykací obrazovce telefonu?

fajnsnek2
FRENKY22
Big Cheese
Možnosti
Obecne je messenger (stejne jako fb) extremne problemova aplikace. Smirte se s tim, ze spousta veci nefunguje jak by mela
23PeterK
Samsung Members Star ★★
Možnosti

Dobrý deň.

Osobne mám Watch 6.

Každopádne, v hodinkách appku Messenger nemám, ale oznámenia mi z tejto aplikácie chodia normálne. A normálne sa dá na ne odpisovať. A všetko funguje 😉

0 Like
Members_NUaS3fb
Apprentice
Možnosti

To pro mě znamená co, že si mám koupit watch6? 😂

Members_NUaS3fb
Apprentice
Možnosti

To mě velmi těší, u hodinek za 8K... 🤗

0 Like
Members_NUaS3fb
Apprentice
Možnosti

Notifikace bych měla mít všechny zapnuté a povolené. Co povolené nemám, je to schování obsahu na zamykací obrazovce telefonu, ale to mám i u jiných aplikacích, kde odpovídat jde.

Tak ne, mám povoleno vše a stejně mi odepisovat nejde.

0 Like
TomiXL
Samsung Members Star ★★
Možnosti
Pekný deň,
skontrolujte si, že máte povolené upozornenia v mobile ako aj v hodinkách.
Mobil: nastavenia > aplikácie> messenger> oznámenia
Hodinky: wearable aplikácia v mobile> nastavenia hodiniek > oznámenia > aplikačné oznámenia> skúste povoliť všetky.
Skúste tiež v telefóne vypnúť plávajúce oznámenia cez nastavenia > oznámenia > rozšírené nastavenia .
Pokiaľ by nič z uvedeného nezabralo, tak skúste ešte reštartovať obe zariadenia, ak ste tak ešte neurobili a ako posledná možnosť reset hodiniek bez obnovenia zo zálohy.
khanulka
Pioneer
Možnosti
To není problém hodinek, ale aplikace Messenger.
tondaskater
Explorer
Možnosti
Hodinky používám již pár let - neměl jsem s „odepisováním na notifikace z hodinek“ žádný problém. Nyní jej však mám také Watch Ultra, problém má i otec Watch 6 Classic. Takže to bude nějakou poslední aktualizací... snad to brzy opraví.
0 Like