Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Zpoždění ukončení hovoru

(Téma vytvořeno: 06-11-2023 09:38 AM)
234 Zobrazení
Ondra22
Apprentice
Možnosti
Dobrý den, poslední měsíc se mi u mého Samsung Galaxy S 21+ děje zpoždění ukončení hovoru. Když to např. dotyčný nebere a dotknu se tlačítka pro ukončení hovoru, ještě to třeba jednou dvakrát zazvoní, než se hovor skutečně ukončí. Když to vezme a hovor ukončíme, ještě slyším cca 2-3 vteřiny a hovor se až pak vypne. Zdá se to jako hloupost, ale je to neskutečně otravné. Volám totiž pracovně i desítky hovorů denně. Nevíte prosím co s tím? Děkuju moc za radu a přeju hezký den.
7 Odpovědi
Libb
MegaStar
Možnosti

Dobrý den, voláte přímo z telefonu nebo přes bluetooth zařízení? Tam nějaké zpoždění bývá, ale píšete, že se to projevuje až teď. Pokud voláte přes bluetooth, zkuste znovu spárovat zařízení, případně v nastavení najděte Obnovení nastavení sítě (ve OneUI6 to trochu předělali tak nevím, jak přesně se to jmenuje na S21+)

Pokud nevoláte přes bluetooth a obnovení nepomohlo, můžete zkusit vymazat systémové cache ( https://eu.community.samsung.com/t5/samsung-lounge/tipy-triky-pec-n%C3%A1m-spadla-aneb-kdy%C5%BE-n%C... ) případně zkusit vyměnit SIM, i tam může být problém.

Ještě mě napadá, nepoužíváte nějakou aplikaci na detekci spamových hovorů nebo antivit? Typicky ESET dělá problémy při hovorech.

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a / 9 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB
Samsung Galaxy Watch Ultra | Samsung Galaxy Buds2 Pro / Buds3 Pro

0 Like
Radek_120
Journeyman
Možnosti
Také jsem si toho všiml, u Bluetooth to chápu. Děje se to ale i normálně přes repráček.
Také jsem zaregistroval že když vypnu wifi, tak se telefon sekne cca na 3 vteřiny a pak ji tepr vypne... to dřív nedělal 😕
0 Like
JHonza
Navigator
Možnosti
Dobrý den. Mám stejnou zkušenost s S23+. Operátor Vodafone, eSIM, aplikace Telefon od Google se zapnutým spam filtrem.
MontyS23U
Voyager
Možnosti
Ten samý problém. Objevilo se to po poslední aktualizaci. Dělá to přes bluetooth i normálně. Hrozně nepříjemné. Cache vyzkoušeno,žádná změna
0 Like
Ondra22
Apprentice
Možnosti
Také mám Vodafone. Dříve to nedělalo, dnes to dělá i přes mikrofon i přes bluetooth.
P3trha
First Poster
Možnosti
S20fe, Vodafone, také stejný problém po poslední aktualizaci, cache vymazána-nepomohlo, spam filtr a antivir nepoužívám.
0 Like
EOS80D
Navigator
Možnosti
Mně se začalo stávat na S21 to samé ačkoliv mám aktualizaci z dubna 😆. Operátor Vodafone
0 Like