Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

T-Mobile VoWiFi

(Téma vytvořeno: 28-07-2022 02:17 PM)
330 Zobrazení
vecino
Explorer
Možnosti

Ahoj,

je tu někdo kdo má funkční T-Mobile VoWiFi na S21 FE ? Pokud si nastavím volání přes VoWiFi, tak ve chvíli kdy chci uskutečnit hovor, tak dojde k přerušení spojení (ve chvíli kdy to protistrana zvedne). To samé pokud mi někdo volá, tak hovor příjmu, ale hned se ukončí. LTE jinak aktivní mám (při hlasických hovorech tam mám HD / HD+).

Než se pustím do operátora a našedo administrátora (mám firemní SIM), tak jsem chtěl vědět jestli je tato kombinace jinde funkční. 

Díky 😀

Vecíno

0 Like
5 Odpovědi
Polo12
Helping Hand
Možnosti
U mě funkční, ale mám S22 Ultra...každopádně oproti S21 FE by neměl být rozdíl. Příčin může být mnoho: operátor a jeho nastavení, síla a zabezpečení WiFi + připojení, případně bug ve firmware🤷
vecino
Explorer
Možnosti

Děkuji za reakci. Wifi mám postavenou na UBNT UniFi - https://ui.com/wi-fi . Signál luxusní - sedím v podstatě pod "ufo talířem". 😃

Tak to bude asi spíš v nastavení u operátora na mojí firemní simkartě... 

0 Like
Libb
MegaStar
Možnosti

Zkuste, jestli se to tak nechová i jinde. Unifi je sice super, ale taky tahá z WiFi maximum a je možné, že si to zrovna s VoWiFi nesedne. 

Zkuste, jestli nepomůže vypnuté Bluetooth. Docela často řešíme rušení mezi BT a WiFi, pak pomáhá změna kanálu na routeru, ale to by u vás asi nefungovalo. 

No a nakonec se musím zeptat: proč? V práci nemáte normální signál? (to fakt není rýpání, já zatím nepřišel na důvod, proč tohle používat)

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a / 9 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB
Samsung Galaxy Watch Ultra | Samsung Galaxy Buds2 Pro / Buds3 Pro

vecino
Explorer
Možnosti

Jasně zkusím jinde. Vypnout BT nepomohlo.

Proč? Protože jsem zvídavej člověk co si tyto funkce rád sám osahá a vyzkouší. Jinak signál mám všude dostatečný, ale umím si představit situaci jak je někdo na chatě s mizerným signálem, ale má tam nějakou wifi od lokálního ISP.

Libb
MegaStar
Možnosti

Tak to jako důvod naprosto beru. Zkuste to fakt někde jinde, jestli to není sítí.

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a / 9 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB
Samsung Galaxy Watch Ultra | Samsung Galaxy Buds2 Pro / Buds3 Pro

0 Like