o 28-07-2022 02:17 PM
Ahoj,
je tu někdo kdo má funkční T-Mobile VoWiFi na S21 FE ? Pokud si nastavím volání přes VoWiFi, tak ve chvíli kdy chci uskutečnit hovor, tak dojde k přerušení spojení (ve chvíli kdy to protistrana zvedne). To samé pokud mi někdo volá, tak hovor příjmu, ale hned se ukončí. LTE jinak aktivní mám (při hlasických hovorech tam mám HD / HD+).
Než se pustím do operátora a našedo administrátora (mám firemní SIM), tak jsem chtěl vědět jestli je tato kombinace jinde funkční.
Díky 😀
Vecíno
o 28-07-2022 02:54 PM
o 28-07-2022 03:02 PM
Děkuji za reakci. Wifi mám postavenou na UBNT UniFi - https://ui.com/wi-fi . Signál luxusní - sedím v podstatě pod "ufo talířem". 😃
Tak to bude asi spíš v nastavení u operátora na mojí firemní simkartě...
28-07-2022 09:25 PM - upraveno 29-07-2022 09:27 AM
Zkuste, jestli se to tak nechová i jinde. Unifi je sice super, ale taky tahá z WiFi maximum a je možné, že si to zrovna s VoWiFi nesedne.
Zkuste, jestli nepomůže vypnuté Bluetooth. Docela často řešíme rušení mezi BT a WiFi, pak pomáhá změna kanálu na routeru, ale to by u vás asi nefungovalo.
No a nakonec se musím zeptat: proč? V práci nemáte normální signál? (to fakt není rýpání, já zatím nepřišel na důvod, proč tohle používat)
29-07-2022 10:04 AM - upraveno 29-07-2022 12:15 PM
Jasně zkusím jinde. Vypnout BT nepomohlo.
Proč? Protože jsem zvídavej člověk co si tyto funkce rád sám osahá a vyzkouší. Jinak signál mám všude dostatečný, ale umím si představit situaci jak je někdo na chatě s mizerným signálem, ale má tam nějakou wifi od lokálního ISP.
o 29-07-2022 08:29 PM
Tak to jako důvod naprosto beru. Zkuste to fakt někde jinde, jestli to není sítí.