Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Samsung s20fe clear view nefunguje

(Téma vytvořeno: 07-06-2023 10:06 PM)
381 Zobrazení
IDDQDCZ
First Poster
Možnosti
Po aktualizaci přestal fungovat clear view obal za litr. Obal vypadá jako nový ale zřejmě přestal fungovat NFC čip díky kterému telefon zpřístupní možnost nastavení obalu v settings. Nešlo by jen tuto možnost zpřístupnit ve vyvojarském režimu? Jinak je pouzdro za litr na vyhození, ale když si koupím nové pouzdro, tak za peníze za něj bude Samsung natočit reklamu jak mu záleží na ekologii. Tolik k ekologii korporací...
0 Like
6 Odpovědi
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Dobrý den @IDDQDCZ

To asi není ani o tom vyhodit a koupit nové ale spíše dělat reset do továrního nastavení. Ano je to rada, kterou nechcete slyšet, ale v tomto případě by to mělo pomoci - mám to z osobní zkušenosti kdy se to stalo mému velmi dobrému kamarádovi na Note 10+ - zkoušeli jsme mazat cache, procházet nastavení ale pomohlo až "továrko" 

fajnsnek2
0 Like
IDDQDCZ
First Poster
Možnosti
Jak jsem si myslel, tovární nastavení nepomohlo... Teď mám s23 která má clear view otřesný. Oproti předchozímu krytu na s20FE je tohle kvalita hodná tržišti v Bangladéši.
0 Like
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Ale zase je to vyrobeno z použitých rybářských sítí 😄

fajnsnek2
0 Like
IDDQDCZ
First Poster
Možnosti
Jako fakt?
0 Like
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti
Kdepak to byl vtip, ale údajně se na výrobu používají recyklované materiály... Ale osobně mi kvalita originální pouzder taky moc nesedí, dlouhodobě kupuji Spigen

fajnsnek2
0 Like
IDDQDCZ
First Poster
Možnosti
Jedná fotka mluví za vše. 20230621_171930_1000008135_1687360772.jpg
0 Like