Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Samovolné restartování

(Téma vytvořeno: 20-03-2022 08:48 AM)
825 Zobrazení
Lenkys
Journeyman
Možnosti
Zdravím,mám druhý den S21 ultra a několikrát za den se sám restartuje nevíte  prosím co s tím?
0 Like

1 Řešení

Přijatá řešení
Řešení
potasm
Samsung Members Star ★★★
Možnosti
Dobrý den,
nemáte nastavené automatické restarty?
Nastavení - péče o baterii a zařízení - nahoře kliknout na tři tečky a automatizace.
Neproběhla nějaká aktualizace? Pokud ano, provedl/a jste factory reset?

Zobrazit řešení v původním příspěvku

0 Like
8 Odpovědi
Řešení
potasm
Samsung Members Star ★★★
Možnosti
Dobrý den,
nemáte nastavené automatické restarty?
Nastavení - péče o baterii a zařízení - nahoře kliknout na tři tečky a automatizace.
Neproběhla nějaká aktualizace? Pokud ano, provedl/a jste factory reset?

0 Like
Lenkys
Journeyman
Možnosti

Děkuji automatické restarty nemám nastavené 

0 Like
potasm
Samsung Members Star ★★★
Možnosti
Odpověděl jsem Vám na Vaši soukromou zprávu.

0 Like
Maras86
Pathfinder
Možnosti
Dobry den, máte S21U nebo S22U? Nový S22U má občasné samovolné restarty.. čekáme na nový update, který má řešit několik neduhů.
0 Like
Lenkys
Journeyman
Možnosti
Dobrý večer mám S21U ale teda štve mě to je to cca skoro každé 2 hodiny
0 Like
Maras86
Pathfinder
Možnosti
Kromě těch standardních rad od kluků tady jako je tovární reset, co nejčastěji hromadu potíží vyřeší, bych vyzkoušel ještě vymazat mezipaměť..
Umíte spustit takové to bootovací skryté menu? Je tam pak řádek s náznem "Wipe Cache Partition" pohybujeme se tlačítky hlasitosti a zapínací tlačítko je jako enter - ale pozor na to, při nesprávně zvolené akci si mobil vymažete do továru 😁
Vymazání mezipaměti trvá chviličku a pak zase tlačítkama hlasitosti najedete na řádek "Reboot system now"
Mobil se restartuje a je hotovo.

Já tuhle možnost na starších modelech občas využil, když se mi zdálo, že mobil trucuje, používal jsem to i na S20U.

Zkušenější třeba info ještě doplní, do jaké míry to pomůže, nebo jestli to má vůbec smysl, netuším. Ale je to další možnost před továrním resetem.

Přikládám video, jak vstoupit do Recovery módu pro váš mobil:
https://youtu.be/7WuwUx5N3ZQ
0 Like
Lenkys
Journeyman
Možnosti
Tak to spustit neumím ale děkuji za radu počkám až přijede na konci týdne dcera a mrkne na to
0 Like
Maras86
Pathfinder
Možnosti
Není zač, video berte jen jako návod pro vstup do skrytého menu, nic víc podle videa nedělejete pro jistotu, pokud se Vám podaří toto menu spustit, jediná bezpečná volba je Wipe Cache Partition.. 👍🏻