Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 
Přejít na řešení VYŘEŠENO

Původní téma:

Samovolné vypínání/restartování telefonu

(Téma vytvořeno: 10-11-2023 03:20 PM)
735 Zobrazení
TomSparky
Student
Možnosti

Zdravím,

od včerejška se mi začal můj s21 ultra samovolně vypínat nebo restartovat. Někdy jsou intervaly v řádech minut, někdy v hodinách. Všechny aplikace mám aktuální, nedělal jsem s mobilem nic podezřelého, co by situaci mohlo vyvolat (jediná anomálie je, že jsem si před cca měsícem nechal měnit rozbitý displej - samozřejmě v ofiko servisu). Nejsem si ani vědom nějaké aktualizace za poslední dny. Nevíte, co by to mohlo způsobovat?

1 Řešení

Přijatá řešení
Řešení
potasm
Samsung Members Star ★★★
Možnosti
Dobrý den @TomSparky
způsobovat to může více věcí, hledat příčinu je těžké, ale zkusil bych telefon přepnout do nouzového režimu, jak se to bude chovat v něm. Případně neoblíbený tovární nastavení a pokud ani to nepomůže, tak servis.

Zobrazit řešení v původním příspěvku

3 Odpovědi
jarda15
Pioneer
Možnosti
Mě to samé začal dělat S20, když jsem ho vytáhl s krytu, tak se trochu nafukoval. Baterie v háji, tak snad to nebude i u Vás
Řešení
potasm
Samsung Members Star ★★★
Možnosti
Dobrý den @TomSparky
způsobovat to může více věcí, hledat příčinu je těžké, ale zkusil bych telefon přepnout do nouzového režimu, jak se to bude chovat v něm. Případně neoblíbený tovární nastavení a pokud ani to nepomůže, tak servis.

PetrAce
Journeyman
Možnosti
Podobný problém jsem řešil s manželky A53, došlo to tak daleko, že úplně vytuhl. Vyřešeno záručním servisem, v kterém byla provedena výměna desky s flexi kabelem.
0 Like