Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Samovolný restart

(Téma vytvořeno: 05-08-2022 10:00 PM)
1276 Zobrazení
JakubNevrala
Apprentice
Možnosti
Ahoj, vlastním s20 FE, stává se mi pravidelně že se telefon restartuje.
Stává se to náhodně a zrovna když na telefonu nejsem, po té spustím aplikaci members a tam je okýnko, zda-li chci odeslat protokol na prověření z nečekaneho restartování.
Nevíte čím by to mohlo být ? Diký
10 Odpovědi
Spacyna
Explorer
Možnosti
Ano to se mi taky stávalo s mým S20 FE je to automatický restartování v péči o zařízení restartoval se přes den i když jsem měl auto. reset. ve 3 ráno vypnutím se to vyřešilo
JakubNevrala
Apprentice
Možnosti
Díky, provedu :face-with-tears-of-joy:
0 Like
potasm
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Dobrý den, nemáte nastavený automatický restart?

Nastavení - péče o zařízení - kliknete na tři tečky nahoře vlevo - automatizace - automatické restartování v nastavené časy a tam to vypnete.

0 Like
JakubNevrala
Apprentice
Možnosti
Díval jsem se, měl jsme aktivní jen optimalizaci.. a restart ne.. ale raději jsem tu optimalizaci vypl.. uvidíme co to udělá
0 Like
Libb
MegaStar
Možnosti

Dobrý den, pokud je to nečekané a přes den, nemyslím, že by to bylo to automatické restartování. Doporučuju udělat obnovení do továrního nastavení, instalovat jen aplikace, které opravdu potřebujete a chvíli to sledovat. 

jak často se to asi tak děje? Pokud dostatečně pravidelně, zkusil bych výměnu SIM karty a pokud používáte SD kartu, zkuste ji na čas vyjmout. Případně, nemáte na kartu přesunuté nějaké aplikace? To je také častý zdroj problémů. Dále bych se zaměřil na aplikace typu blokátor reklam či antivir.

Pokud se problém tímto nevyřeší, tak kontaktovat servis. Samovolný restart telefonu není nic, co by se mělo brát na lehkou váhu.

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a / 9 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB
Samsung Galaxy Watch Ultra | Samsung Galaxy Buds2 Pro / Buds3 Pro

0 Like
JakubNevrala
Apprentice
Možnosti
Zdravím, telefon mám cca 11 měsíců... začal jsem to zaznamenavat cca poslední 3 měsíce..pravidelnost je cca 3..4x v tejdnu libovolně... buďto opravdu ochází sim.. nebo to bude appkou, když to do teď nedělalo problém, díky za radu
0 Like
Libb
MegaStar
Možnosti

SD kartu nepoužíváte?

Zkuste vyměnit SIM, udělat továrko, a když to nepomůže, tak servis. Občas se holt stane, že se něco pokazí.

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a / 9 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB

0 Like
JakubNevrala
Apprentice
Možnosti
Pravě tu mám taky, ale bez appek jen na soubory.. hudba film
0 Like
Libb
MegaStar
Možnosti
I tak, zkuste ji vyndat. Může zlobit, mně se to stalo kdysi u S7.

0 Like