Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Reminder

(Téma vytvořeno: 15-06-2023 03:48 PM)
858 Zobrazení
JanTar
Helping Hand
Možnosti
Ahoj, je tu někdo, kdo používá aplikaci na připomínky Samsung Reminder? Chci se zeptat, na chování widgetu, protože se mi často stává, ze při návratu na domovskou obrazovku se widget překreslí/refreshne/ problikne a nevypadá to vůbec dobře. Děje se vám to taky? Docela mě to vadí. Mám S10e, chápu, že je to starší mobil, ale čím to je? Malou RAM? Pomalou pamětí UFS 2.1? Nebo špatnou optimalizací pro tento model? Čeká mě koupě nového stroje, nejspíš S23 s UFS 4.0, ale pomůže to, nebo je to standardní vlastnost této aplikace? Nebo máte tip na aplikaci s průhledným widgetem a aplikací i pro hodinky? Přiznám se, že pokukuji i po jabku, i když ho nemám rád, ale za 11 let u Samsungu mě tyhle věci dost štvou a není to jen tohle, ale i všelijaké, byť drobné záškuby v aplikacích už mě začínají dost štvát. I když už teď vím, že na jabku by mě štvaly zase jné věci. Tak prosím o vaše zkušenosti, díky

0 Like

2 Řešení

Přijatá řešení
Řešení
potasm
Samsung Members Star ★★★
Možnosti
Dobrý den @JanTar
Samsung reminder využívám a s widgetem podobné problémy nepozoruji. Takže můžu říct, že vlastnost aplikace to není. Je možné, že to bude špatnou optimalizací. Váš model není nejnovější a i podpora mu nedávno skončila.Screenshot_20230615_161750_One UI Home.jpg

Zobrazit řešení v původním příspěvku

Řešení
middex
Pathfinder
Možnosti
Na S22 nic takového nepozoruji a na S10e cca před rokem to bylo také ok.

S10e, Tab S5e, Buds+

Zobrazit řešení v původním příspěvku

10 Odpovědi
Řešení
potasm
Samsung Members Star ★★★
Možnosti
Dobrý den @JanTar
Samsung reminder využívám a s widgetem podobné problémy nepozoruji. Takže můžu říct, že vlastnost aplikace to není. Je možné, že to bude špatnou optimalizací. Váš model není nejnovější a i podpora mu nedávno skončila.Screenshot_20230615_161750_One UI Home.jpg

JanTar
Helping Hand
Možnosti
Díky za reakci, to jsem rád, že to není normální. Jsem s touto aplikací jinak naprosto spokojen.
Řešení
middex
Pathfinder
Možnosti
Na S22 nic takového nepozoruji a na S10e cca před rokem to bylo také ok.

S10e, Tab S5e, Buds+
JanTar
Helping Hand
Možnosti
Děje se mi to už dost dlouho. Zkoušel jsem ji i přeinstalovat a nepomohlo.
Capita151W
Helping Hand
Možnosti
Ja mam reminder v panelu na okraji. Je to super. Když už máte widget rozbitý tak za zkoušku nic nedáte
0 Like
JanTar
Helping Hand
Možnosti
No, vyřešil jsem to tak, že jsem objednal S23 😄. A S10e půjde kámošovi 😉.
FílaFoto
Pioneer
Možnosti
Mám S10 a také mě čeká přechod na S23ultra a aplikaci používám poměrně často žádné problémy nepozoruji.
0 Like
JanTar
Helping Hand
Možnosti
No je to zvláštní, zkoušel jsem té aplikaci smazat cache, smazat prošlé úkoly, povolit neustálý běh na pozadí, přeinstalovat a stejně to zlobí. Prostě když z nějaké aplikace vyskočím na homescreen, nebo odemknu mobil, tak se ten widget jakoby načítá znovu a problikne a vypadá to hrozně, jak u mobilu za 3 tisíce. Dělá to jen tenhle widget.
0 Like
FílaFoto
Pioneer
Možnosti
A vymazat cache widgetu? Případně je vynuceně ukončit a znovu spustit.
0 Like