Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 
Přejít na řešení VYŘEŠENO

Původní téma:

Chybějící ikony nainstalovaných aplikací

(Téma vytvořeno: 24-01-2019 10:09 AM)
18938 Zobrazení
Anonymous User
Nelze použít
Možnosti

Po aktualizaci na android 9 mám problém s některými aplikacemi . Jsou nainstalované, ale ikony aplikací se nezobrazují jak na domovské stránce tak v okně aplikace . Samozřejmě žádnou z těch aplikací nemám skrytou , dokonce ani v možnosti skrýt nejsou . Ale přes google play co jiné postupy v telefonu jdou zapnout.  aplikací které se nezobrazují : Reminder, moneta banka , samaung themes, 

0 Like

2 Řešení

Přijatá řešení
Řešení
Pingáč
Navigator
Možnosti

Samsung u některých svých aplikací neumísťuje ikonu do seznamu aplikací nebo na plochu. Většinou to bývají aplikace, které se dají spustit odjinud, jako např. Themes, Cloud, Pass z nastavení nebo Počasí a Reminder z widgetu přidaného na plochu. Tyto aplikace mají potom v nastavení možnost zaškrtnutí položky "přidat na obrazovku aplikace", jak už psal Libb.
U banky ale netuším, čím by to mohlo být, možná není aplikace připravená na Pie a bude potřeba aktualizace.
Můžeš vyzkoušet namapovat přes QuickShortcutMaker. Po nainstalování najdeš v záložce Activities bankovní aplikaci, rozklikneš a zobrazí se ti minimálně jedna aktivita. Tu pak můžeš vyzkoušet spustit, jestli naběhne, pokud ano, dá se vytvořit i ikona na plochu.

Samsung Galaxy S20 Ultra 5G (XEZ)

Zobrazit řešení v původním příspěvku

0 Like
Řešení
Anonymous User
Nelze použít
Možnosti
znovu jsem nainstaloval monetu , spustil, zkusil demo režim. Nakonec se mi pak přidala do aplikací, ale dokud jsem nespustil demo režim aplikace , pořád nic . Tak jsem rád že vše už jde , ale pořád to je nějaké divné, měla by se zobrazit po nainstalování z play hned .

Zobrazit řešení v původním příspěvku

0 Like
11 Odpovědi
adam_boss
Navigator
Možnosti

Továrko bylo po Aktualizaci? Co obnova ze zálohy, byla/nebyla?

N 3310 > 3410 > SE W880i > Galaxy S2 > S3 > S4 > A5 > S7 Edge > S9+ > Note9
0 Like
Libb
MegaStar
Možnosti

Remnder s emně podařilo rozjet v bočním panelu a pak jsem se nějak doklikal k ikoně, Themes najdeš v nastavení a pam je také možnost přidat ikonu na plochu. Banku bych zkusil reinstalovat.

Ale jinak to zní jak upgrade bez factory resetu, to je často cesta do pekel...

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a / 9 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB
Samsung Galaxy Watch Ultra | Samsung Galaxy Buds2 Pro / Buds3 Pro

Anonymous User
Nelze použít
Možnosti

Po instalaci nového android vždy dělám hard reset, po prvním jsem použil zálohu.  Stejný problém,  proto jsem udělal druhý hard reset bez zálohy, stejný problém. Aplikaci banky jsem v obou případech reinstaloval též . Po této zkušenosti opravdu příště aktualizovat na novější verzi android až tak po čtvrt roce, kdy nebude i po jejich beta testování pořád na *****. S předchozí verzí jsem byl nad míru spokojený. Tady mi připadá že funguje jen třičtvrtě věcí. Pokud máte nějakou radu, předem děkuji ale zatím to vypadá že budu muset počkat na update. 

0 Like
Řešení
Pingáč
Navigator
Možnosti

Samsung u některých svých aplikací neumísťuje ikonu do seznamu aplikací nebo na plochu. Většinou to bývají aplikace, které se dají spustit odjinud, jako např. Themes, Cloud, Pass z nastavení nebo Počasí a Reminder z widgetu přidaného na plochu. Tyto aplikace mají potom v nastavení možnost zaškrtnutí položky "přidat na obrazovku aplikace", jak už psal Libb.
U banky ale netuším, čím by to mohlo být, možná není aplikace připravená na Pie a bude potřeba aktualizace.
Můžeš vyzkoušet namapovat přes QuickShortcutMaker. Po nainstalování najdeš v záložce Activities bankovní aplikaci, rozklikneš a zobrazí se ti minimálně jedna aktivita. Tu pak můžeš vyzkoušet spustit, jestli naběhne, pokud ano, dá se vytvořit i ikona na plochu.

Samsung Galaxy S20 Ultra 5G (XEZ)
0 Like
Anonymous User
Nelze použít
Možnosti

Zkus změnit nastavení  rozložení domovské obrazovky, tj. všechny aplikace na ploše a opačně . Zkoušel jsem nainstalovat tu Monetu a bez problémů .

0 Like
Anonymous User
Nelze použít
Možnosti

Screenshot_20190124-205104_Reminder.jpg

A přes to se ikona nezobrazila. Taky jsem zkusil rozložení domovské obrazovky , u obojiho taky nic. To mě pos*er. Nevíte ještě něco nekdo  prosím? Hard reset nepomůže , ten jsem zkoušel 2x už jak jsem psal .

0 Like
Anonymous User
Nelze použít
Možnosti

Omlouvam se , pomohlo v aplikacích přidat na obrazovku aplikace . Jen ta moneta furt nic .

0 Like
Řešení
Anonymous User
Nelze použít
Možnosti
znovu jsem nainstaloval monetu , spustil, zkusil demo režim. Nakonec se mi pak přidala do aplikací, ale dokud jsem nespustil demo režim aplikace , pořád nic . Tak jsem rád že vše už jde , ale pořád to je nějaké divné, měla by se zobrazit po nainstalování z play hned .
0 Like
Anonymous User
Nelze použít
Možnosti

Tak snad už bude vsechno ok. Jen pro info, jiné aplikace z Google Play, se přidávají normálně ?

0 Like