o 24-01-2019 10:09 AM
Po aktualizaci na android 9 mám problém s některými aplikacemi . Jsou nainstalované, ale ikony aplikací se nezobrazují jak na domovské stránce tak v okně aplikace . Samozřejmě žádnou z těch aplikací nemám skrytou , dokonce ani v možnosti skrýt nejsou . Ale přes google play co jiné postupy v telefonu jdou zapnout. aplikací které se nezobrazují : Reminder, moneta banka , samaung themes,
Vyřešeno! Přejít na řešení
o 24-01-2019 07:05 PM
Samsung u některých svých aplikací neumísťuje ikonu do seznamu aplikací nebo na plochu. Většinou to bývají aplikace, které se dají spustit odjinud, jako např. Themes, Cloud, Pass z nastavení nebo Počasí a Reminder z widgetu přidaného na plochu. Tyto aplikace mají potom v nastavení možnost zaškrtnutí položky "přidat na obrazovku aplikace", jak už psal Libb.
U banky ale netuším, čím by to mohlo být, možná není aplikace připravená na Pie a bude potřeba aktualizace.
Můžeš vyzkoušet namapovat přes QuickShortcutMaker. Po nainstalování najdeš v záložce Activities bankovní aplikaci, rozklikneš a zobrazí se ti minimálně jedna aktivita. Tu pak můžeš vyzkoušet spustit, jestli naběhne, pokud ano, dá se vytvořit i ikona na plochu.
o 24-01-2019 09:17 PM
o 24-01-2019 10:36 AM
Továrko bylo po Aktualizaci? Co obnova ze zálohy, byla/nebyla?
o 24-01-2019 10:39 AM
Remnder s emně podařilo rozjet v bočním panelu a pak jsem se nějak doklikal k ikoně, Themes najdeš v nastavení a pam je také možnost přidat ikonu na plochu. Banku bych zkusil reinstalovat.
Ale jinak to zní jak upgrade bez factory resetu, to je často cesta do pekel...
o 24-01-2019 06:17 PM
Po instalaci nového android vždy dělám hard reset, po prvním jsem použil zálohu. Stejný problém, proto jsem udělal druhý hard reset bez zálohy, stejný problém. Aplikaci banky jsem v obou případech reinstaloval též . Po této zkušenosti opravdu příště aktualizovat na novější verzi android až tak po čtvrt roce, kdy nebude i po jejich beta testování pořád na *****. S předchozí verzí jsem byl nad míru spokojený. Tady mi připadá že funguje jen třičtvrtě věcí. Pokud máte nějakou radu, předem děkuji ale zatím to vypadá že budu muset počkat na update.
o 24-01-2019 07:05 PM
Samsung u některých svých aplikací neumísťuje ikonu do seznamu aplikací nebo na plochu. Většinou to bývají aplikace, které se dají spustit odjinud, jako např. Themes, Cloud, Pass z nastavení nebo Počasí a Reminder z widgetu přidaného na plochu. Tyto aplikace mají potom v nastavení možnost zaškrtnutí položky "přidat na obrazovku aplikace", jak už psal Libb.
U banky ale netuším, čím by to mohlo být, možná není aplikace připravená na Pie a bude potřeba aktualizace.
Můžeš vyzkoušet namapovat přes QuickShortcutMaker. Po nainstalování najdeš v záložce Activities bankovní aplikaci, rozklikneš a zobrazí se ti minimálně jedna aktivita. Tu pak můžeš vyzkoušet spustit, jestli naběhne, pokud ano, dá se vytvořit i ikona na plochu.
o 24-01-2019 08:30 PM
Zkus změnit nastavení rozložení domovské obrazovky, tj. všechny aplikace na ploše a opačně . Zkoušel jsem nainstalovat tu Monetu a bez problémů .
o 24-01-2019 08:57 PM
A přes to se ikona nezobrazila. Taky jsem zkusil rozložení domovské obrazovky , u obojiho taky nic. To mě pos*er. Nevíte ještě něco nekdo prosím? Hard reset nepomůže , ten jsem zkoušel 2x už jak jsem psal .
o 24-01-2019 09:03 PM
Omlouvam se , pomohlo v aplikacích přidat na obrazovku aplikace . Jen ta moneta furt nic .
o 24-01-2019 09:17 PM
o 24-01-2019 09:21 PM
Tak snad už bude vsechno ok. Jen pro info, jiné aplikace z Google Play, se přidávají normálně ?