Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Neostří a vibruje fotoaparát u S10

(Téma vytvořeno: 30-08-2020 06:54 PM)
561 Zobrazení
DRoc1
First Poster
Možnosti

Dobrý den,

před měsícem a půl jsem si pořídil  S10, která mi ani jednou nespadla.

Když otevřu fotoaparát a chci fotit, tak se občas stane to, že prostřední čočka foťáku vůbec nechce zaostřit, začne zvláštně vibrovat a vydávat jakési zvláštní zvuky, jako kdyby bylo něco zaseknuté.

To samé se stane, když nepatrně klepnu s telefonem o ruku.

Vůbec si s tím nevím rady a nevím, zda tento problém odhalí při reklamaci, protože se to ne vždy objevuje.

Tak bych se rád zeptal, čím by to mohlo být a případně co s tím dělat.

Připojuji také video, kde je zachycen i ten zvláštní zvuk, který to vydává.

Moc děkuji za všechny Vaše rady.

Přeji hezký den

DR 🙂

0 Like
5 Odpovědi
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Hezký den @DRoc1 

Pravděpodobně se bude jednat o problém s autofokusem 🤔 podobný problém jsem měl u Galaxy S8. Řešením bude návštěva servisního střediska společnosti Samsung nebo reklamace z Vašeho prodejce.

fajnsnek2
SobicekCze
Hotshot
Možnosti
jak pise @fajnSnek , bude to chyba ostreni. Na tenhle problem trpeli Note9. Kolega mel to same prave u Note9... Tady pomůže opravdu pouze servis
Denhol
Explorer
Možnosti
Zdravim. v prostredni cocce je mechanicka clona, ktera funguje tak kdyz je hodne svetla tak zacloni objektiv aby fotky pak nebyly presvicene.

Dle toho zvuku klepe ta mechanicka clona z otevreneho do zavreneho stavu sem a tam.

100% jit na servis.
0 Like
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

@Denhol  variabilní clona takový randál nedělá, tohle bude špatné ostření. Jednoduše se to pozná, pokud při tomto problému jemně zaklepete telefonem. Pokud to přestane, a telefon zaostří, je to jasné. 

fajnsnek2
ulos
First Poster
Možnosti
Zdravim, dela mi toto pri videu ze kdyz zacnu tocit lehce s mobilem tak mi zacne jakoby vibrovat je to stejny problem?
0 Like