Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Problém s dotykovou obrazovkou

(Téma vytvořeno: 16-05-2023 10:38 PM)
348 Zobrazení
JohnyNyx
Student
Možnosti

Mám asi měsíc fungl nový S20 FE 5G. Narazil jsem ale na to, co je dle internetu dost běžné u těchhle telefonů. Doteková obrazovka místy nereaguje. Zhruba tak jednou za minutu, to na co kliknu se jakoby podbarví, tzn obrazovka dotek eviduje, ale akci nevykoná. Například nespustí aplikaci apod. Díval jsem se, že se tohle u těchto telefonů běžně dělo, ale pak to měly updaty opravit. Očividně neopravily. Narazil na to ještě někdo další? (Továrko jsem zkoušel a to že ho můžu reklamovat pochopitelně vím.)

0 Like
6 Odpovědi
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti
Dobrý večer., máte na telefonu ještě nějaké sklo nebo folii? Máte zapnout zvýšenou citlivost na dotyk-. Nastavení - Displej- Dotyková citlivost

fajnsnek2
0 Like
JohnyNyx
Student
Možnosti

Zkoušel jsem s folií i bez ní, se zapnutou zvýšenou citlivostí i bez ní, žádný změna 😕 

0 Like
Mamb0
Pathfinder
Možnosti
Zdravím mám ten samý telefon defakto od vydání a tento problém nepozoruji.
Palo00
First Poster
Možnosti
Na S Galaxy S5 mi náhle nefunguje pohyb obrazovkou prstem, nenapíše znak z klávesnice, neustále slabé hovoří hlas ikony jsou v modrém rámečku na který musím silněji 2x klepnout, do továrního nastavení se vůbec nedostanu
0 Like
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti
Ještě bych vyzkoušel v aplikaci Samsung Members v sekci podpora - Diagnostika udělat test displeje. Pokud by se projevilo zde, tak bych reklamoval. Ještě mě napadá, zda by to nemohla dělat nějaka aplikace, která se na pozadí sekne... Zkuste přepnout telefon do bezpečného režimu a chvíli ho tam používat. https://www.samsung.com/cz/support/mobile-devices/jak-funguje-bezpecny-rezim/

fajnsnek2
Cupinar
Troubleshooter
Možnosti
Pokud mate zalohovane data automaticky,tak zkuste klasicky trojhmat a dostanete se do podsystemu androidu.Pak staci vyresetovat pamet a data a telefon po resetu spustit.Co se tyce ostatnich veci,tak je to bohuzel stary telefon,takze s nejvetsi pravdepodobnosti unava materialu a bude treba vymena dilu,nebo vyfoukat stlacenym vzduchem ve spreji
0 Like