Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

S20 FE 5G není vidět na displej pokud na něj svítí slunce

(Téma vytvořeno: 16-06-2021 06:46 AM)
1073 Zobrazení
Díga
Voyager
Možnosti
Zdravím, chtěl bych se zeptat. Pokud přímo svítí na displej slunce není na něj vidět. Vím že u předchozí mého mobilu A71 se na přímém slunci displej ještě zvýraznil. Umí to i S20 FE 5G nebo ne? Díky moc. 
0 Like
12 Odpovědi
potasm
Samsung Members Star ★★★
Možnosti
Dobrý den, jakou máte nastavenou úroveň jasu či máte nastavený jas adaptivní?
Můžete zkusit resetovat adaptivní jas.

Zajděte do nastavení - aplikace - zobrazit systémové aplikace - Device Health Services - jděte do úložiště a tam by mělo být tlačítko Resetovat adaptivní jas.

JanHav
Helping Hand
Možnosti
Ja na primem slunci bez problemu na nej vidim.
Díga
Voyager
Možnosti
Již jsme promazaval několikrát. Displej se rozzáří na slunku, ale po chvilce tmavne a není nic vidět. Teď momentálně slunko například není ale na denním světle je sotva displej vidět.
0 Like
Díga
Voyager
Možnosti
Displej se na slunci rozzáří a po chvilce se ztlumi a neni na něj vidět. Úroveň jasu je na nejvíc. Není možné, že ho třeba nějak ztlumuje baterie po chvíli?
0 Like
Díga
Voyager
Možnosti
@potasm nevíte co tedy s tím? docela mě to trápí, že na telefon když svítí slunce nevidim, díky
0 Like
Díga
Voyager
Možnosti
Myslíte toto vymazat? Již jsem ale zkoušel několikrát. Screenshot_20210709-150119_Device Health Services.jpg
0 Like
santaj
First Poster
Možnosti

Zdravím, povedlo se nějak vyřešit, mám to stejné, na slunci klesne jas na polovic, přitom je nastaven naplno. 

0 Like
Díga
Voyager
Možnosti
Ne nepovedlo ted ve vedrech se to děje zase. Na telefon je sotva videt.
0 Like
Díga
Voyager
Možnosti
Nevíte někdo zda to omezení jasu pri zahrati telefonu lze nějak vypnout?
0 Like