Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Pozadí domovské obrazovky S10e

(Téma vytvořeno: 14-03-2020 08:34 PM)
1485 Zobrazení
Yariss
Journeyman
Možnosti

Ahoj,

trápí mě barvy ( možná teplota barev) fotky kterou si nastavím jako pozadí domácí obrazovky. Oproti originálu jakoby měla jiný barvy, jiný nádech. Nevíte někdo co s tím.

Samsung S10e
0 Like

1 Řešení

Přijatá řešení
Řešení
Libb
MegaStar
Možnosti

Mám to! Nemohl jsem to najít, protože na Foldu nemám aktivní tmavý režim :smiling-face:

Screenshot_20200314-233301_Wallpapers.png Screenshot_20200314-233305_Wallpapers.png

Je to ono? S tmavým režimem dostane pozadí takový teplý nádech... Stačí vypnout ten přepínač.

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a / 9 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB
Samsung Galaxy Watch Ultra | Samsung Galaxy Buds2 Pro / Buds3 Pro

Zobrazit řešení v původním příspěvku

14 Odpovědi
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Dobrý den @Yariss 

Vyzkoušejte jít do Nastavení -> Displej a Režim Displeje. Vyzkoušejte prosím různá nastavení, a podle Vaší tapety porovnávejte, který vám nejvíce vyhovuje. 

fajnsnek2
0 Like
Yariss
Journeyman
Možnosti

Dékuji za odpověď ale režim displeje ať měním jakkoliv tak fotka má barevně úplně jiný ton než klasický originál zobrazen v galerii. Prostě to vypadá jako by se na tu fotku aplikoval růžový filtr.

Samsung S10e
0 Like
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

@Yariss Já také děkuji za  zpětnou vazbu. A dělá to u všech tapet, nebo jen jedna konkretní ?

fajnsnek2
0 Like
Yariss
Journeyman
Možnosti

Když dám pozadí klasicky, co ma samsung už předisntalované nebo si stáhnu ze store tak dobrý, žádný nádech do růžova ale když dám fotku z galerie ( vyfocenou telefonem ) tak se mi na domovské obrazovce změní do " rúžova"

Samsung S10e
0 Like
Libb
MegaStar
Možnosti

Vím, že se to řešilo, na Foldu to mám tady, na S20 ne, asi to odstranili. Je to schované někde v absolutně nesouvisejícím nastavení, už to hledám půl hodiny a nemůžu najít.

Bylo to něco jako nastavení průhlednosti, ale kdybys mě zabil, nevzpomenu si, kde se to vyvolává. Zkusím ještě pohledat.

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a / 9 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB

Řešení
Libb
MegaStar
Možnosti

Mám to! Nemohl jsem to najít, protože na Foldu nemám aktivní tmavý režim :smiling-face:

Screenshot_20200314-233301_Wallpapers.png Screenshot_20200314-233305_Wallpapers.png

Je to ono? S tmavým režimem dostane pozadí takový teplý nádech... Stačí vypnout ten přepínač.

Yariss
Journeyman
Možnosti

Ty jo, fakt je to ono, akorat ja u pozadí nemám volbu toho tmavýho režimu, ten přepínč tam nemám zkrátka vůbec. Ale když vypnu tmavý režim v nastavení zobrazení tak uz to vypadá tak jak má. Škoda tmavý režim mi vyhovuje a tak fotky jako pozadí holt nebudou. Moc děkuji za věnovaný čas.

Samsung S10e
0 Like
Libb
MegaStar
Možnosti

A jsi ve správném místě v nastavení?

0 Like
Yariss
Journeyman
Možnosti

Tam snad jiné není ne? Klasicky Nastavení-Pozadí.20200315_000543.jpg

Samsung S10e
0 Like