Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Oznámení a bubliny FB messengeru

(Téma vytvořeno: 17-01-2021 04:34 PM)
4445 Zobrazení
NikcasCZE
Pioneer
Možnosti
Zdravím, po updatu na Android 11 se mi neukazují bubliny messengeru jen když je nastavím pomocí systémových nastavení(novinka Android 11), ale také mi někdo napíše a až po cca 10-20 minutách přijde oznámení a také se mi už neukazuje oznámení na hodinkách, nemáte někdo stejný problém? Aplikaci jsem zkoušel přeinstalovat i vymazat data ale nic z toho nepomohlo.
Předem děkuji za odpověď. 
0 Like

1 Řešení

Přijatá řešení
Řešení
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Zdravím @NikcasCZE 

Chápu správně, že bubliny nefungují vůbec, nebo jenom tím novým způsobem ? Obávám se, že původní FB bubliny se už nevrátí. Mě nové bubliny fungují, ale staré řešení bylo příjemnější... Co se týká zpoždění oznámení, bude zřejmě na vině nový Android 11. Na rozdíl od přechozí verze došlo k značnému snížení počtu aplikací běžících na pozadí....

fajnsnek2

Zobrazit řešení v původním příspěvku

7 Odpovědi
DanomaGold6
Journeyman
Možnosti
Dobrý den, @NikcasCZE
měl jsem stejný problém u messengeru, napsal jsem na podporu messengeru a uz to slo druhý den ale pokud vam to takhle nejde, zkus te se kouknout primo do nastaveni aplikace Messenger, kde by jste mel mit okenka chatu, pokud nejsou tak je tam chyba a vyckal bych par dni nebo napsal na zminenou podporu
pripadne zde davam odkaz na problemy s notifikacemi na messenger, kde je par reseni navic
https://www.guidingtech.com/fix-chat-bubbles-in-android-11-not-working/

Screenshot_20210117-170157_Messenger.jpg

0 Like
NikcasCZE
Pioneer
Možnosti
Dobrý den, zkusím tedy počkat jestli nebude nějaká aktualizace protože mám v nastavení messengeru jen "bubliny" a to mě hodí přímo do systémového nastavení bublin. (viz. screen)

Screenshot_20210117-174611_Messenger.jpg

Řešení
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Zdravím @NikcasCZE 

Chápu správně, že bubliny nefungují vůbec, nebo jenom tím novým způsobem ? Obávám se, že původní FB bubliny se už nevrátí. Mě nové bubliny fungují, ale staré řešení bylo příjemnější... Co se týká zpoždění oznámení, bude zřejmě na vině nový Android 11. Na rozdíl od přechozí verze došlo k značnému snížení počtu aplikací běžících na pozadí....

fajnsnek2
NikcasCZE
Pioneer
Možnosti
Zdravím @fajnSnek
Bubliny fungují ale jen ty Androidové a vůbec mi nesedí, doufám tedy že aspoň dají možnost si vybrat jaké bubliny budeme chtít používat..
S tím oznamováním jsem to vyřešil.
Děkuji za odpověď, a přeji hezký zbytek dne.
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Máte pravdu, že současné řešení je takové "provizorní". Původní ověřené řešení bylo mnohem lepší a nové řešení, které mělo sjednotit všechny notifikace ostatní vývojáři kecálků ignorují 😕

fajnsnek2
NikcasCZE
Pioneer
Možnosti
Bohužel no, doufám že nebudeme jediní komu tyto bubliny nevyhovují a začne se to nějak řešit.
Hananovakova
Apprentice
Možnosti
Zdravím. Já to mám po aktualizaci taky na prd. Buď mi fungují bubliny v messengeru nebo chytré oznámení v nastavení oznámení. Pokud v nastavení dám bubliny, už mi nejdou v messengeru
0 Like