Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Obnova smazaných SMS

(Téma vytvořeno: 23-04-2021 10:53 AM)
16022 Zobrazení
Franta_Koudelka
Explorer
Možnosti

Zdravím, smazal jsem si omylem celou SMS konverzaci. Je nějaký způsob, jak smazané SMS obnovit (kromě používání softwarů typu Dr.Fone, MobiKin apod.)? Něco jako je koš pro smazané foto v Galerii? Díky

0 Like

1 Řešení

Přijatá řešení
Řešení
potasm
Samsung Members Star ★★★
Možnosti
Bohužel předpokládáte správně 😔

Zobrazit řešení v původním příspěvku

0 Like
10 Odpovědi
potasm
Samsung Members Star ★★★
Možnosti
Dobrý den,
koš by měl být implementován přímo v aplikaci zprávy. Po kliknutí na tři tečky. Viz screenshot
V jiném případě, pokud nemáte provedenou zálohu SMS, tak pomůže jedině nějaká externí aplikace, s nima bohužel zkušenost nemám.

Screenshot_20210423-105746_Messages_5962.jpg

Screenshot_20210423-110349_Messages_5964.jpg

0 Like
AndroidGuru
Maestro
Možnosti

Dobrý den @Franta_Koudelka,

stejně jako koš pro smazané fotografie v galerii funguje i koš pro smazané zprávy. Stačí když v aplikaci Zprávy kliknete na tři tečky vpravo nahoře a vyberete Koš. 

Tyto zprávy zde jsou po dobu 30 dnů od smazání - poté jsou automaticky odstraněny.

Pěkný den.

0 Like
Franta_Koudelka
Explorer
Možnosti

Děkuji za info, ale já tam právě žádný Koš nemám, viz. PrtScr.  Tel. je S1Oe (O2).

Screenshot_20210423-114746_Messages.jpg

0 Like
potasm
Samsung Members Star ★★★
Možnosti
Jakou máte verzi androida a One UI? Máte aktualizovanou aplikaci zprávy?

0 Like
Franta_Koudelka
Explorer
Možnosti

Žádnou aktualizaci aplikace zprávy mi Galaxy store nenabízí. Verze Android je 10 a OneUI 2.5

0 Like
potasm
Samsung Members Star ★★★
Možnosti
Koš byl přidán do zpráv až s nějakou aktualizací, myslím, že dokonce s A11 a One UI 3.0. Vím, že v S10+ jsem ho původně v základu neměl.
Co vím, tak řada S10 už obdržela A11. Máte nejnovější aktualizaci?

0 Like
Franta_Koudelka
Explorer
Možnosti

Pravda, na A11 jsem ještě neupgradoval. Předpokládám, že když to udělám nyní, tak koš už zpětně nezafunguje..?

0 Like
Řešení
potasm
Samsung Members Star ★★★
Možnosti
Bohužel předpokládáte správně 😔

0 Like
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Hezký den @Franta_Koudelka 

Ještě mě napadá, zda nemáte náhodou zapnutou automatickou zálohu do Samsung Cloud - Účty a zálohování - Samsung Cloud. To by byla poslední cesta jak něco obnovit. 

fajnsnek2