Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Nezobrazuje vsechny odznaky k ikonam aplikaci

(Téma vytvořeno: 16-03-2020 09:53 PM)
3501 Zobrazení
Za85
Explorer
Možnosti

Jsem po 3 letech opet uzivatel Android a v iOs jsem byl zvyknuty mit mobil na vibrace a bez jakykoliv upozorneni. Pouzival jsem pouze odznaky, ktere preferuji. I kdyz jsem nastavil aplikace jako Gmail, Whatsapp, Zpravy, Messenger ci Google kalendar jen jako odznak, nic se nedeje. To me hlava nebere... Mohl by me prosim nekdo pomoci? Dekuji 

0 Like
23 Odpovědi
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Hezký večer @Za85 

Je nutné v Nastavení-,》,Oznámení mít aktivovanou následující položku.

Jen pro ověření používáte Samsung Launcher, nebo nějaký alternativní? Např. s Nova Launcherem se musí stáhnout další aplikace.

Screenshot_20200316-222018_Settings.jpg

fajnsnek2
0 Like
Za85
Explorer
Možnosti

Hezky vecer,

ano, v nastaveni mam zapnute odznaky. 

Samsung Launcher nemam a zadne jine aplikace krome zminenych jsem neinstaloval. 

Nevite, co dal prosim? 

Screenshot_20200316-222926_Settings.jpg

0 Like
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Pak tedy ještě vyzkoušejte jít přimo do nastavení notifikací konkrétní aplikace-ve Vašem zobrazení stačí kliknout na aplikaci Messanger či WhatApp nebo Zobrazit VšeScreenshot_20200316-234253_Settings.jpg

20200316_234236.jpg

fajnsnek2
0 Like
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

@Za85 Ještě mě napadá, máte nastavené základní ikony Samsung? Nestahoval jste si přes Motivy jinou sadu ikon ? Je možné, že ne u všech balíčků tyto odznaky fungují. 

fajnsnek2
Za85
Explorer
Možnosti

V jednotlivych aplikaci nastavene odznaky mam a presto se nezobrazuji. Kdyz aktivuji krome odznaku i ostatni zobrazeni, tak funguje vse. Nicmene samostatne odznaky ne 😒 Mam zakladni ikony. Jeste me napada - nemam dat mobil do tovarniho nastaveni? Ja totiz na zacatku deaktivoval nebo smazal aplikace, ktere me nic nerikaly a nechtel jsem je pouzivat 😐

0 Like
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

@Za85 aha, to jste ale nezmínil, že jste ručně vypínal aplikace :winking-face: Zkuste tedy obnovu do továrního nastavení, pokud to nepomůže, budeme pátrat dál..m

fajnsnek2
0 Like
Za85
Explorer
Možnosti
@fajnSnek, ok, provedu nejspise vecer po praci. Dekuji mockrat
Za85
Explorer
Možnosti

Uživatel

@Za85  napsal:
@fajnSnek, ok, provedu nejspise vecer po praci. Dekuji mockrat

Tak jsem provedl obnovení a bohužel se nic nezměnilo 😔 Napada vas jeste neco jineho prosim? 

fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Zdravím Vás  @Za85 

Dělal jste po továrním obnovení nějakou obnovu ze zálohy nebo něco podobného ? Vyzkoušejte ještě telefon spustit v Bezpečném režimu, tam vyzkoušejte zda fungují odznaky u Zpráv či nepřijatých hovorů. Pokud budou fungovat v bezpečném režimu, tak za tím bude nějaká aplikace. 

fajnsnek2