Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Aplikace kontakty

(Téma vytvořeno: 20-10-2023 06:35 PM)
544 Zobrazení
Lukpav15
Pathfinder
Možnosti
Ahoj komunito, chci se zeptat, je nějaká možnost vytáhnout na plochu zástupce skupiny kontaktů kterou mám vytvořenou pod kontakty? Myslím tím jednu nějakou ikonu, kterou rozkliknu a budu ve skupině kontaktů...nemám namysli rychlou volbu, to umím....jedná se mi opravdu o zástupce skupiny kontaktů...děkuju za radu...
0 Like

2 Řešení

Přijatá řešení
Řešení
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Dobrý den @Lukpav15

Bohužel toto aplikace Kontakty od Samsungu neumí... 

fajnsnek2

Zobrazit řešení v původním příspěvku

0 Like
Řešení
Libb
MegaStar
Možnosti

Zkoušel jsem to přes Shorty, což je aplikace, která umí právě tvožit zástupce i pro jiné aplikace, které to samy o sobě neumí, jenže pak se sice zobrazil seznam kontaktů, ale nešlo je vytáčet, jen importovat - byl to vlastně seznam vizitek. Pokud by nešlo o moc velkou skupinu, uvažoval bych o nějakém widgetu, ale nic konkrétního mě nenapadá.

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a / 9 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB
Samsung Galaxy Watch Ultra | Samsung Galaxy Buds2 Pro / Buds3 Pro

Zobrazit řešení v původním příspěvku

0 Like
5 Odpovědi
Řešení
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Dobrý den @Lukpav15

Bohužel toto aplikace Kontakty od Samsungu neumí... 

fajnsnek2
0 Like
Řešení
Libb
MegaStar
Možnosti

Zkoušel jsem to přes Shorty, což je aplikace, která umí právě tvožit zástupce i pro jiné aplikace, které to samy o sobě neumí, jenže pak se sice zobrazil seznam kontaktů, ale nešlo je vytáčet, jen importovat - byl to vlastně seznam vizitek. Pokud by nešlo o moc velkou skupinu, uvažoval bych o nějakém widgetu, ale nic konkrétního mě nenapadá.

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a / 9 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB
Samsung Galaxy Watch Ultra | Samsung Galaxy Buds2 Pro / Buds3 Pro

0 Like
Lukpav15
Pathfinder
Možnosti
Ahoj, pomohl jsem si jinou aplikaci pomoci widgetu, takze uvidime jak to bude slapat. Diky za pomoc.
0 Like
Members_Hans68
Pioneer
Možnosti
já mám skupinu udělanou takto, je to sice jako rychlá volba, ale mě vyhovuje Screenshot_20231021_175124_One UI Home.jpg
0 Like
Lukpav15
Pathfinder
Možnosti
Ja vim ze to takhle jde, ale stavalo se mi, ze jsem nechtene vytacel primo kontakty....ted otevru slozku, zobrazi se mi skupina kontaktu, na dany kontakt tuknu a dostanu moznost co delat, volat, poslat zpravu , videohovor apd....
0 Like