Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Nefunguje aplikace Zprávy

(Téma vytvořeno: 18-08-2021 09:58 AM)
1417 Zobrazení
Michal230308
Journeyman
Možnosti
Ahoj, už pár dní po sobě mi přestává fungovat aplikace Zprávy, která je pevně nainstalovana v telefonu, jedná se o tu verzi od Googlu.
Chyba se děje po poslední aktualizaci telefonu. Vždycky ráno je na oznamovacím panelu upozornění od této aplikace s textem: Aplikace na pozadí. Když aplikaci otevřu, tak je pouze bílá obrazovka. Pomůže až restart telefonu.
0 Like
6 Odpovědi
SobicekCze
Hotshot
Možnosti

Dobry den,

zajimave. Nikdy jsem se s timhle nesetkal. Mohu se zeptat co mate za model? Teoreticky by to u nejake nizsi rady mohl zpusobovat nedostatek RAM pameti, coz by ale bylo dost zvlastni zrovna u app Zpravy.

Jestli se to deje az po aktualizaci.

Zkuste app google zpravy odinstalovat a nainstalovat znovu.. Vypada to jak nejaka chyba v souboru aplikace, kdy se spatne nacte a pomuze az opetovne spusteni od nuly tzn restart nebo vynucene zastaveni skrz adresar aplikaci.

Muzete zkusit i prepnout jako hlavni app aplikaci Samsung zpravy a nasledne zpet na ty od googlu... Jestli tam chyba zustane.

Pripadne:

Doporucuji udelat zalohu telefonu a nasledne obnovit telefon ze zalohy. Aby se telefon procistil a pripadna chyba se odstranila. Neprijdete tak ani o data ani o nastavení, jen chvili vaseho casu. 

AndroidGuru
Maestro
Možnosti

Dobrý den @Michal230308,

zde jsme řešili podobný případ: https://eu.community.samsung.com/t5/galaxy-s21-series/aplikace-zpr%C3%A1vy-po-aktualizaci/m-p/322222.... Podívejte se, zda Vám to také pomůže jako uživateli před Vámi.

Pěkný den.

Michal230308
Journeyman
Možnosti
Ahoj, Galaxy S21 ultra.
0 Like
Libb
MegaStar
Možnosti

Dobrý den, vymažte data aplikace Zprávy - ale pozor, předem si raději zazálohujte SMS do Samsung cloud!

Je možné, že to souvisí s RCS, je možné, že ta aplikace má nějakou chybu a neumí se vypořádat s nějakou z Vašich uložených zpráv nebo názvem kontaktu. Nejjednodušší bude, jak píší kolegové, prostě vystoupit a nastoupit.

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a / 9 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB
Samsung Galaxy Watch Ultra | Samsung Galaxy Buds2 Pro / Buds3 Pro

0 Like
pavelstepanek1982
First Poster
Možnosti
Dobrý den, co mám dělat, když nefunguje aplikace zprávy. Objevuje se mi tato hláška:

Aplikace zprávy opakovaně přestává fungovat
0 Like
AndroidGuru
Maestro
Možnosti

Dobry den @pavelstepanek1982,

muze za to aplikace Google Meet. Prozatimni reseni je odinstalovat aktualizaci Google Meet (Nastaveni - Aplikace - Google Meet - Vynutit zastaveni, pak klepnout na 3 tecky vpravo nahore a Odinstalovat aktualizace.

0 Like