Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Mirrorlink

(Téma vytvořeno: 15-06-2020 07:43 AM)
9118 Zobrazení
kexame
Voyager
Možnosti

Od začiatku juna konci podpora funkcie Mirrorlink. Neviem prečo ,keď si niekto kupuje model s tým, ze to telefón podporuje. Žiadame vrátenie funkcie ,aby to fungovalo ako ma. A nie ze po poslednej aktualizacii zmizne aj bez Factory reset. Takže kompetentné osoby s tým niečo robte,inak vám tovar vrátime.

Mildo
Apprentice
Možnosti

Takže ja som sa pokúsil vrátiť telefón firme od ktorej som kúpil Samsung Galaxy a41 žiaľ pre mňa bol som na dovolenke že som to zistil že MirrorLink už nerozchodim nikdy. Písal som do danimani.sk že som si kúpil telefón hlavne kvôli podpore funkcie MirrorLink a Samsung Má podviedol či by bolo možné vymeniť alebo vrátiť telefón. Ich odpoveď bola že odstúpiť od zmluvy sa dá len do 14 dní Ja som im písal v 20 deň. Takže budem žiť s telefónom ktorý nechcem respektíve ho predám a kúpim iný. Už nikdy nechcem Samsung.

kexame
Voyager
Možnosti

Mna podobne dozral Samsung,iba problémy mam s nim,stále niečo riešiť,pisat na podporu reklamácie u predajcu,predajca sa vyhovara na výrobcu a odkazuje na podporu, podpora ze to riešiť na predajni. Kompetentní tu na fóre sa k tomu nevyjadria . Mam telefón za 899 € S20 v ktorom Mirrorlink je ale pýta si overenie na servery ktorý je mimochodom uz odpojený . Takže nefunkčný. Neviem prečo je až taký problém s tým mirrorlinkom, kto chce nech ho ma kto nie tak nie,aj bez oficiálnej podpory,neviem prečo aspoň nejakú aplikáciu na to neurobia. Posielam tu priamo na stránke kde je odkaz na generálneho riaditeľa podnet. A  nech to rieši, vyjadrenie typu ,žiaľ nevieme s tým nič urobiť,neberiem ako odpoveď. Napíšte všetci kto mate s tým problém.

0 Like
kexame
Voyager
Možnosti

Co toto ma znamenať nejako Samsung vsetko ruší, ostane este vobec nieco,ci bude uz samsung iba draha kalkulačka? Screenshot_20200719-194456_Galaxy Store.jpg

0 Like
Mildo
Apprentice
Možnosti

Bol som donuteny predat SG A41 o 40€ lacnejsie ako som ho kupil pred 3 tyzdnami, aby som mohol doplatit 50€ a kupit aspon Iphone 7 aby mi sla navigacia Sygic...Nikdy som nemal predtym Samsung telefon a v spojeni s Mirrorlinkom som si ho chcel uzit. Uz nekupim nikdy Samsung , a ani iphone 7 mi nesedi moc. Mal som Xiao.. mi5 a musim povedat ze aj v pripade Samsungu a iphonu je to krok spet😕

0 Like
kexame
Voyager
Možnosti

Hlavne na tebe Jurek77 

Po poslednej aktualizacii ATFF je mirrorlink stale v systémových nastaveniach,ale nepripojim ho kvôli odpojenemu serveru. 

Nejaké info ako to este rozbehat. 

0 Like
kexame
Voyager
Možnosti

Mohol by si aj niečo konštruktívne napisat

0 Like
Juro85
First Poster
Možnosti

To čo je za debilny naoad odstavit mirorolink

0 Like
kexame
Voyager
Možnosti

Tvrdá krutá realita a nie napad! Súdruhovia z Kórei sa tak rozhodli a tak už nie je! S rada 10 a 20 to už nema viac ako 2 mes. Navyše nie je možnosť sa rozhodnúť ponechať alebo nie. Pri aktualizacii jednoducho uz nie jeeeee!!!

0 Like
xlg6y
Student
Možnosti
taky bych rád zpět MIRRORLIK kvůli němu jsem kupoval telefon abych se mohl připojit k auto....a ted mi je to úplně k prdu!!
0 Like
petovac
First Poster
Možnosti

Haha tych veci by bolo...360° fotky,fotky ktore sa dali pohybovat mysou dopredu a dozadu ako video,notifikacna dioda (adekvatna nahrada je az od tretich stran),snimac tepu a stresu (adekvatna nahrada je v hodinkach od cca 200€) a este som na nieco zabudol.Ale toto je klinec do rakvy,po S4,S6,S7 Edge,S9 + je S20 U posledny mobil od Samsungu ktory som si kupil ak s tym nieco neurobia

0 Like