Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Mirrorlink

(Téma vytvořeno: 15-06-2020 07:43 AM)
9089 Zobrazení
kexame
Voyager
Možnosti

Od začiatku juna konci podpora funkcie Mirrorlink. Neviem prečo ,keď si niekto kupuje model s tým, ze to telefón podporuje. Žiadame vrátenie funkcie ,aby to fungovalo ako ma. A nie ze po poslednej aktualizacii zmizne aj bez Factory reset. Takže kompetentné osoby s tým niečo robte,inak vám tovar vrátime.

Daveman01
Navigator
Možnosti

A zkoušel někdo, komu to po dané aktualizaci zmizelo, nainstalovat aplikaci znovu ručně z APKMirror?

kexame
Voyager
Možnosti

Zatiaľ nie,veď to by stačilo aj toto co píšeš,ald ide o to ze to nie je klasická apka ale je to v krytych systémových nastaveniach.

Doletela mi aktualizácia CTF1 až ju mam strach stiahnuť a nainštalovať. Aj keď ma laka to vyskúšať cez apk skúsiť doinstalovat, ale mam obavu ze to nebude v systémových nastaveniach

0 Like
kexame
Voyager
Možnosti

@Daveman01 Toto by skôr mohli skúsiť v sérii s20 ,tam asi nie je v A10 mirrorlink

0 Like
Markusenka
Navigator
Možnosti

Ahoj.

Odpověď je naprosto nedostačující, data jsem nemazal, tovarko jsem nedělal, nainstaloval jsem poslední aktualizaci a MirrorLink je nenávratně pryč, bez varování = super Samsung 😞

Samozřejmě, že jsem zkoušel instalaci aplikace MirrorLink z jiného zdroje včetně ApkMirror, instalace nejde, ani u jedné ze starších variant.

Když už se vykašlou na podporu, proč to nenechají v současném stavu, stejně to dělají i se samotným Androidem, taky Vám napíšou, že podpora pro Android třeba 7 končí k datu, to ale neznamená, že Vám smažou systém z telefonu, zatím.

Zde i vidíte, jaký je přístup k uživatelům, smažou aplikaci, komunikační protokoly, data aplikace a uživatelská data k aplikaci, nezájem.

Odbočím, po poslední aktualizaci, se telefon nezvykle hřeje, prostředí se kouše, reakce na dotek displeje je citelně horší, baterka letí dvojtým krokem dolů. Asi zase něco špatně, Cache nově vymazána, bez efektu.

Mára

Samsung S10e, Samsung Galaxy Tab 6, Samsung Galaxy Watch
kexame
Voyager
Možnosti

Takze potvrdene od viacerých užívateľov, že dodatočne sa nedá nainštalovať predpokladám, že chýba v systémových nastaveniach, preto apka nestačí  

0 Like
kexame
Voyager
Možnosti

A nedá sa nejako vyextrahovat z A9 subor mirrorlink do A10 co je v skrytych systemovych súboroch ? Nejako to obísť. Keď sa dal Android Auto v minulosti,mohlo by sa nejakým spôsobom aj toto

0 Like
Premek
Apprentice
Možnosti
To nepomůže, bylo mi řečeno že jedině přes servis a flashnout zpět starší verzi softwaru (nejspíše ne zadarmo) a pak se do budoucna vzdát veškerých aktualizací. Navíc je tu ještě tento problém :Ukončení podpory služby MirrorLink (server certifikační autority není nadále funkční)
0 Like
kexame
Voyager
Možnosti

Niečo som našiel ako doinstalovat apk mirrolink aj ako server mirrorlink do A10 na samsungu. Keď budem mat čas vyskúšam. Kto mate záujem vyskúšať poslem link cez spravu neviem ci to nie je v súlade s pravidlami fóra. Ide aj android auto cez to.

Markusenka
Navigator
Možnosti

Ahoj.

Pošli, díky.

Mára

0 Like
Markusenka
Navigator
Možnosti

Ahoj.

Díky za poslání, ale obávám se, že to je slepá ulice. Princip je založený na aplikaci Floating Apps, která je založená na principu funkce plovoucí aplikace k aplikaci, která už sama o sobě nativně podporuje MirrorLink. Čili, se domnívám, že aby šel full MirrorLink pomocí aplikace Floating Apps, musí dojít k samotnému spojení telefonu a autem pomocí systémové aplikace pro MirrorLink, kterou nám sebrali a dále ještě spuštění jedné z podporovaných aplikací MirrorLinkem, ja používal ten Sygic a k němu právě ten Floating Apps, ale šlo to i s aplikací třeba RockScout, MyPeugeot, nebo tou Samsung Car.

Marek

0 Like