Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Kabel - Dex

(Téma vytvořeno: 14-05-2021 10:10 AM)
636 Zobrazení
Stranic92
Explorer
Možnosti

Ahoj, poridil jsem S21 a zajimalo by me .... Kdyz mam monitor jak tam pustim dex? Kdyz to pripojim kabelem tak to nejde. Dik

0 Like

1 Řešení

Přijatá řešení
Řešení
SobicekCze
Hotshot
Možnosti

Dobry den,

prilozeny kabel usb-c v baleni ani zadny jiny datovy neslouzi k tomu, aby jste na monitoru spustil samsung dex. K tomu je nutne USB hub s vice vystupy predevsim pak /usbc a hdmi..

Pripadne nejlevnejsi variantou je koupit kabel USB-C na HDMI.

Samotnou vypocetni jednotkou se stava vase galaxy zarizeni a do monitoru potrebujete poslat obraz.

Osobne se zarucim za tento. Sam ho mam a pouzivam.

-ODKAZ-

Nasledne je nutne pripojit mys a klavesnici pomoci bluetooth.. Pripadne jak jsem psal zvolit drazsi USB hub s vice vstupy na usb kam muzete vse zapojit dratove.

S pozdravem

SobicekCze

ds.png

Zobrazit řešení v původním příspěvku

6 Odpovědi
Řešení
SobicekCze
Hotshot
Možnosti

Dobry den,

prilozeny kabel usb-c v baleni ani zadny jiny datovy neslouzi k tomu, aby jste na monitoru spustil samsung dex. K tomu je nutne USB hub s vice vystupy predevsim pak /usbc a hdmi..

Pripadne nejlevnejsi variantou je koupit kabel USB-C na HDMI.

Samotnou vypocetni jednotkou se stava vase galaxy zarizeni a do monitoru potrebujete poslat obraz.

Osobne se zarucim za tento. Sam ho mam a pouzivam.

-ODKAZ-

Nasledne je nutne pripojit mys a klavesnici pomoci bluetooth.. Pripadne jak jsem psal zvolit drazsi USB hub s vice vstupy na usb kam muzete vse zapojit dratove.

S pozdravem

SobicekCze

ds.png

Stranic92
Explorer
Možnosti

Aha................... dik moje chyba. Kouknu na to

0 Like
DapaCz
First Poster
Možnosti
Mám podobný dotaz. Já zase zkoušel bezdrátově spojit DEX s herním notebookem od MSI. Mám Note 20 Ultra. Přes kabel to jde, ale ptám se... Spojím to nějak bezdrátově?
0 Like
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Hezký den @DapaCz 

Bohužel bezdrátově notebook s Note10+ nepřipojíte, bezdrátové řešení je děláno zejména pro monitory a TV, které podporují zrcadlení obrazu.

fajnsnek2
0 Like
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

@Stranic92 Dobrý den,

případně můžete pro použití Samsung Dex s Vaším monitorem použit oficiální Samsung redukci

https://www.datart.cz/multiport-adapter-samsung-s-usb-c-sedy-ee-p3200bjegww.html?gclid=CjwKCAjwv_iEB...

fajnsnek2
0 Like
DapaCz
First Poster
Možnosti
Děkuji za reakci. Jsem rád, že chyba nebyla u mě, když jsem DEX propojil jen kabelem. Problém tedy vyřešen, ale bylo by fajn, kdyby se v budoucnu myslelo i na bezdratové spárování s win10 64bit.
0 Like