Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Problém s nabíjením

(Téma vytvořeno: 31-07-2022 07:46 AM)
1850 Zobrazení
Zdeněk19
Helping Hand
Možnosti
Dobrý den, dnes jsem narazil na další nepříjemný problém s mojí s21fe. Už tak potřetí se mi stalo, že se mi telefon úplně nenabil. Mobil nechávám nabíjet přes noc, kabel úplně zacvaknu a ráno jsem se probudil a mobil se nenabíjel a seděl na 69%. Nevíte čím to může být? Jedině mě napadlo, že mám 15W nabíječku z M21, ale telefon by si měl vzít jen těch 15W bez problému, když je zaplé rychlé nabíjení. Už se mi stalo, že mi blblo i rychlé nabíjení (ta funkce) kdy telefon vyhodil hlášku o špatném kabelu, nabíjel se přesně naopak brutálně pomalu (asi 6h pokud bych kabel nevytáhnul a nedal zpět). Díval jsem se na internet, jestli najdu nějaké články a našel jsem jeden, který přesně o tomhle povídal, takže snad nebude problém v samotném konektoru, že ho mám rozbitý.
 Předem děkuji za rady

image

11 Odpovědi
Polo12
Helping Hand
Možnosti
Hezký den, problém bude podle mě v kabelu, nebo adaptéru...pokud máte možnost, zkusil bych jiný adaptér a pak kabel, pokud problém s některým z nich přestane budete vědět v čem je chyba😉 Další možností je nepořádek v konektoru, zkuste ho jemně vyčistit.
Zdeněk19
Helping Hand
Možnosti
Díky, upřímně doufám, že bude chyba v nich. Rovnou dokoupím 25W nabíječku s kabelem, abych rychlost nabíjení využil naplno
Cupinar
Troubleshooter
Možnosti
Ahoj,nemate nastavene setreni baterie.Baterie vynecha cca 10 % ze 100,aby se setrila a neznicila viz foto,radek uplne dole.Screenshot_20220731-115729_Device care.jpg
0 Like
Polo12
Helping Hand
Možnosti
To by ovšem neodpovídalo nabití na 69% a následnému setrvání na této hodnotě
Cupinar
Troubleshooter
Možnosti
Jiste,to urcite ne,ale dost zalezi jak je system nastaven a pouzivan telefon samotny.nevylucuji ze by to mohl byt kabel,nebo baterie samotna co ma problem
0 Like
Zdeněk19
Helping Hand
Možnosti
To jsem nenastavoval
0 Like
Libb
MegaStar
Možnosti

@Zdeněk19 

Nechápu, jak může být jako řešení problému, který se projevuje přes noc, označena odpověď z dnešního rána. Prosíme, označovat správné odpovědi jako řešení je žádnoucí, ale s důrazem na to správné

Ano, také si myslím, že problém bude v kabelu, ale než odpověď označíte, je dobré nejdřív vyzkoušet, jestli opravdu pomohla. (navíc jsou v odpovědi dvě možnosti - kabel a konektor, takže čtenáři stejně neví, která odpověď byla správná).

Galaxy Z Fold 7 Jetblack 1 TB | Pixel 8a 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB | Samsung Galaxy Watch Ultra | Samsung Galaxy Buds2 Pro / Buds3 Pro

Pe3kZ
Voyager
Možnosti

Toho problému jsem si všiml již cca 4x i u svého S21FE(telefon mám necelé 2 měsíce). Osobně jsem se domníval, že by to mohla dělat bezdrátová Huawei nabíječka nebo že jsem si prostě v noci omylem drcnul do telefonu a na podložce ho jednoduše posunul mimo nabíjecí cívky. Tak jsem cca 15x zkusil nabíjet tlf nabíječkou EP-TA800+origo kabelem(oboje necelé  2 měsíc staré) a ejhle. Někdy minulý týden jsem ráno zjistil, že mám 86%. Ochranu baterie mám také vypnutou. Tak netuším, kde je chyba,ale kabelem to rozhodně není. Toto se děje vždy přes noc. Asi něco mezi nebem a zemí..........Nebo mohu citovat- viz níže.Jedna odpověď, kterou jsem nedávno dostal na můj dotaz tady na fóru.

,,Samsung má holt některé věci jinak... (a za to mu můžeme vzdát hold).ʺ   :-))

Libb
MegaStar
Možnosti

Dobrý den @Pe3kZ - ve vašem případě to bylo také tak, jako u @Zdeněk19 ? Stejný či podobný průběh grafu baterie?

Napadá mě, že by se spustila nějaká úloha náročnější na baterii, ale i tam bych zvláště u drátového nabíjení nečekal, že se to zastaví.

Zatím více o dvou případech, zkusím něco zjistit na infolince, kdyby toho bylo víc, nahlásil bych to na ověření.

Galaxy Z Fold 7 Jetblack 1 TB | Pixel 8a 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB | Samsung Galaxy Watch Ultra | Samsung Galaxy Buds2 Pro / Buds3 Pro