Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Gmail

(Téma vytvořeno: 16-06-2022 10:01 PM)
321 Zobrazení
Tony07
First Poster
Možnosti
Asi 3 týždne mi nechce v aplikacii gmail otvárať prílohy sprav ... jpg, pdf ... ani ich stiahnut do mobilu, neviete , čo sa to deje ???
0 Like
8 Odpovědi
Borderka
Troubleshooter
Možnosti

Na S20 uplne bez problemu, všetko fachčí 💪🏻 skúšal si štandardne kroky? Reštart, aktualizácie? Čo iné apps?

0 Like
Tony07
First Poster
Možnosti
Mám s20 plus, všetko aktualizované ..., pri otváraní píše- preblikne, že prílohu sa nepodarilo načítať
0 Like
Tony07
First Poster
Možnosti
Momentálne má apka gmail celkom "dobre" hodnotenie 🤪 v obchode ...Screenshot_20220617-063743_Google Play Store.jpg
0 Like
Borderka
Troubleshooter
Možnosti

stále pretrvváva? nemáš tam synchronizovaný aj nejaký iný e-mail účet?

čo pamäť?

0 Like
Tony07
First Poster
Možnosti
Nič z toho kukala si najnovšie recenzie na joža gogla ??? Teda gmaila ... , je tu vôbec nejaká technická podpora , abo nie je ... neverím , že som sám s týmto problémom ... , ale ľudia začínajú mať asi iné existenčné problény .. zdražovanie potravín a pod... preto Carpe Diem, maily mozem kukat v tablete , abo v PC, tato doba nie je pro "Starí" ... 😉 ....
0 Like
Tony07
First Poster
Možnosti
Gmail...Screenshot_20220621-092303_Gmail.jpg
0 Like
Borderka
Troubleshooter
Možnosti

technická podpora ti s s aplikáciou Google nepomôže 🙂

Ak máš dostatočnú kapaciu v telefóne, skúšal si účet odobrať a pridať? čo mám ľudí okolo seba, rodinu, kolegov, nikto podobný problém neeviduje. Môže byť samozrejme aplikáciou, tak sús overiť ako uvádzam vyššie, prípadne sa sťažuj ako ostatní u vývojára aplikácie.

0 Like
Tony07
First Poster
Možnosti
Díky za ochotu, s tým účtom chcem byť opatrný, bo mam viac vecí , ktoré su viazané na úcet a čo sa týka samotnej apky, tak neviem, že by vývojári z megakorporácie google na niekoho reagovali, ako to býva bežne pri solídnych aplikáciach, napr. rôzne navigácie a pod...
0 Like